3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

2.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše otočila zápas a je zatím stoprocentní


Branky


37. R. Nehyba , 40. M. Vacek , 60. P. Severa - 10. R. Háněl
0

Report z pohledu hostujícího celku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyšel našemu mužstvu na výbornou a hned z první vážnější akce se prosadil hlavou Háněl – 0:1. Brzké vedení nám, ale spíše uškodilo a domácí se dostali rychle do hry, byli rychlejší a důraznější. Naopak naše hra byla pasivní a alibistická, zcela bez pohybu. Převaha domácích byla zaslouženě korunována dvěma slepenými, ale i trochu šťastnými brankami Nehyby a Vacka – 2:1.

 

Do druhého poločasu nastoupilo mužstvo s odhodláním a hned od počátku si vynutilo převahu. Bohužel gólovou šanci J. Henek prováhal a soupeř trestal z povedeného brejku Vacka, který zakončoval Severa – 3:1. Domácí se pak zatáhli a spoléhali jen na brejky jejich nejlepšího hráče Vacka. My jsme stále tlačili do útoku, ale do šance se dostal jen Karlík, kterého vychytal Jícha a střelu Jar. Kubáta zastavila tyč. Domácí mohli z ojedinělých brejků vítězství ještě navýšit, ale šance Vacka pochytal Jiří Kubát. 

 

zdroj: http://www.fcslovanhb.cz



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Miroslav Plíšek: Zaslouženě jsme ztratili dobře rozehraný zápas, protože jsme po naší brance vyklidili hřiště a koledovali si o branky, které i přišli. V druhé půli jsme se zvedli, ale po té, co soupeř z brejku zvýšil na rozdíl dvou branek už to bylo velmi těžké.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - I. Ujčík [-] , L. Hekerle [-] , P. Příborský [-] , P. Heide [-] - R. Nehyba [-] , A. Plichta [-] (80. D. Chlumský [-] ) , J. Smejkal [-] , P. Severa [-] - M. Vacek [-] (85. A. Šmíd [-] ) , M. Kelbler [-] (71. R. Cipruš [-] ) -

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Berky [-] , K. Pazderka [-] (46. J. Prchal [-] ) , M. Plíšek [-] , K. Svoboda [-] , D. Hejkal [-] - O. Štědrý [-] (85. D. Henek [-] ) , L. Mrázek [-] , J. Kubát [-] , J. Henek [-] (74. P. Karlík [-] ) - R. Háněl [-]

ŽK: 82. L. Hekerle , 89. I. Ujčík - 38. K. Svoboda , 40. J. Kubát , 68. J. Prchal , 70. O. Berky , 90. R. Háněl .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - STANĚK Josef, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.