0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina loupila v Břeclavi


Branky


0

 Vrchovina se spravila chuť a porazila Břeclav 2:0. Na těžším terénu s typicky anglickým počasím se prosadil L. Michal z penalty a K. Skalník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté MSK Břeclavi sice na začátku duelu drželi míč více na svých kopačkách, ale nepropracovali se ani k platonickému tlaku. Postupně převzali iniciativu hosté z Nového Města na Moravě. Góly ale začaly padat po změně stran.

 

Ve 47. minutě zasáhl míč ve vápně rukou Martinovič a rozhodčí nařídil ve prospěch hostí pokutový kop. Exekuce se ujal kapitán Vrchoviny Michal, jehož penaltu sice brankář Junas vychytal, zkušený hostující středopolař se ale prosadil z následné dorážky. Rozhození domácí kapitulovali o pět minut později znovu. Zbytovský uvolnil efektní přihrávkou do uličky Skalníka, který překonal Junase přesnou pozemní střelou k tyči. „Je zarážející, že jsme zase dostali góly těsně po přestávce,“ hněvalo břeclavského trenéra. Domácí se poté nezmohli ani na výraznější závěrečný tlak, zdramatizovat zápas mohl Musil, jehož ovšem v samostatném brejku vychytal brankář Juran. Na závěr tak vzbudila rozruch červená karta pro Netopilíka, jenž měl plivnout na rozhodčího. „Ten moment jsem neviděl, takže nemůžu komentovat, jak to bylo,“ zmínil Vybíral.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
trenér Vybíral:: Dostali jsme lekci z agresivity, důrazu a efektivity. Zápas jsme začali slušně, ale Vrchovina od dvacáté minuty začala hrát aktivněji, přidala na důrazu a začala otáčet vývoj zápasu. V poločase jsme si řekli něco o změnách, ale potom jsme dostali dva rychlé góly. Až na šanci Musila jsme si v podstatě nevytvořili žádnou šanci

SFK Nové Město na Moravě
Hodnocení trenéra Zemana: Do Břeclavi jsme jeli odčinit domácí ztrátu s Polnou a jsme rádi, že se nám to povedlo. Soustředěně jsme bránili a trpělivě čekali na své příležitosti. Rozhodl vstup do druhého poločasu, potom jsme ještě další tři tutovky neproměnili. Individuálně zdatného soupeře jsme pustili do jediné šance, za stavu 2:0 vychytal střelce Musila Juran.



Sestavy


MSK Břeclav
M. Junas [-] - F. Palkovič [-] , V. Martinović [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , J. Fiala [-] , M. Vukić [-] , D. Netopilík [-] , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] (67. D. Nemec [-] )

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Prokopec [-] , O. Košík [-] , O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] - L. Michal [-] , L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , M. Skalník [-] (88. M. Žák [-] ) , R. Blažíček [-] (83. D. Bača [-] ) - M. Dočekal [-] (73. L. Wolker [-] )

ŽK: 22. L. Ianosteac , 46. V. Martinović , 53. D. Netopilík , 55. J. Fiala , 74. A. Smejkal , 78. P. Simandl - 36. O. Vícha , 65. L. Michal . ČK: 90. D. Netopilík .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mayer Jan - NEJEZCHLEB Miroslav, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.