2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec rozhodl v prvním dějství


Branky


0

Ždírec rozhodl vše v první čtyřicetiminutovce, když dal Třebíči dva góly. Pak už se nic nezměnilo a Ždírec si připsal první výhru v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance se probíjela Třebíč, když hned ve 4. minutě zahrával přímý kop Novák, ale přízemní střelu bankář stačil vytěsnit mimo tři tyče. Ve 13. minutě se prezentoval dalekonosnou střelou domácí borec Jiroutek, kterou nadvakrát pacifikoval hostující gólman Procházka. Ve 22. minutě se už domácí družina radovala ze vstřelení branky, když si Klimeš naběhl do vápna a střelou an zadní tyč nedal Procházkovi šanci - 1:0. Od 32. mimuty se hostům naskytla možnost hrát přesilovku, ale za skoro šedesát minut se jim jí nepodařilo využít. Naopak byli to domácí, kdo v 39. minutě vsítil branku. Novotný odcentroval a zcela osamocený Jiroutek a ten byl neomylný - 2:0.  

 

Ve druhé části se už skóre nepohlo. I když v 64. minutě měl na kopačce branku Najman, ale zcela sám před třebíčským gólmanem špatně seřídil mířidla. V 70. minutě mohla Třebíč snížit, ale maleta zaváhání domácí defenzivy nevyužil, a svůj samostatný nájezd zahodil. V dalším průběhu si už Ždírec vedení pohlídal, a tím i tři body. 



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Novotný [-] , M. Najman [-] (67. L. Malínský [-] ) , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] (87. J. Málek [-] ) , T. Jiroutek [-] (78. P. Čalkovský [-] ) , M. Kysilko [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

HFK Třebíč
K. Procházka [-] - R. Bence [-] , R. Valíček [-] (65. T. Oberreiter [-] ) , L. Karásek [-] , M. Šmíd [-] (73. D. Kovář [-] ) , V. Maleta [-] , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] , T. Staněk [-] (58. P. Hronek [-] ) , M. Kafoněk [-] , R. Houser [-]

ŽK: 3. J. Fikar , 72. M. Kysilko , 89. L. Malínský , 90. P. Čalkovský - 62. P. Novák . ČK: 32. J. Fikar .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: MARTINEC Michal - HOVORKA Miroslav, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.