3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karásek zajistil Třebíči bod


Branky


24. V. Maleta , 58. P. Hronek , 89. L. Karásek - 28. R. Háněl (p.) , 30. J. Prchal , 59. R. Háněl
0

Na vedoucí branku Třebíče reagoval Havlíčkův Brod dvěma góly do poločasu. Třebíč sice vyrovnala, ale vzápětí hned prohrávala. Bod si domácí zajistili brankou minutu před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První brankovou příležitost si vytvořili domácí v 21. min., kdy Houser zahrával standardní situaci a svým centrem za obranu našel nabíhajícího Hronka, jehož hlavičku hostující brankář s námahou vyrazil na roh. Domácí se ujali vedení 1 : 0 v 24. min. když Maleta tváří v tvář dokonale přeloboval vyběhnuvšího Kubáta. O tři minuty později šli domácí do přečíslení tři na jednoho, Staněk ale svoji brankovou příležitost zazdil. O minutu později na druhé straně Houser zahrál rukou ve vlastním pokutovém území a hosté zahrávali pokutový kop. Z toho se Háněl nemýlil a vyrovnal na 1 : 1. O dvě minuty později domácí obrana chybovala, čehož využil hostující Prchal a poslal hosty do vedení 1 : 2.

 

Ve druhém poločase se v 58. min. podařilo domácím vyrovnat na 2 : 2, když Hronek z úhlu umístěnou střelou na zadní tyč překonal vyběhnuvšího Kubáta. Radost domácích z vyrovnávacího gólu netrvala ani minutu, když na druhé straně Háněl prostřelil Procházku  a hosté šli opět do vedení 2 : 3. Domácím se podařilo vyrovnat na konečných 3 : 3 v předposlední minutě utkání, když Karásek dalekonosnou umístěnou střelou pod břevno překonal Kubáta v brance hostí.

 

zdroj: http://www.hfktrebic.cz/novinka/hfk-trebic-fc-slovan-havlickuv-brod-3-3-1-2/



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Trenér: Miroslav Plíšek: "Pro nás je to další zbytečná ztráta dvou bodů, protože jsme byli lepším týmem a branky soupeři doslova darovali hrubými individuálními chybami."



Sestavy


HFK Třebíč
K. Procházka [-] - R. Bence [-] , R. Valíček [-] (60. D. Kovář [-] ) , L. Karásek [-] , S. Gualano [-] , V. Maleta [-] , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] (75. A. Macek [-] ) , T. Staněk [-] (60. T. Zsihovics [-] ) , P. Hronek [-] , R. Houser [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Pazderka [-] , O. Berky [-] , A. Polívka [-] , K. Svoboda [-] - O. Štědrý [-] (70. L. Mrázek [-] ) , P. Bartok [-] , J. Kubát [-] , J. Prchal [-] (73. M. Polcar [-] ) , J. Henek [-] (60. M. Plíšek [-] ) - R. Háněl [-]

ŽK: 45. L. Karásek , 53. P. Hronek , 70. T. Zsihovics - 27. K. Svoboda , 43. P. Bartok , 76. L. Mrázek , 82. R. Háněl .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: PŘIKRYL Roman - PÁRAL Roman, KŘEPSKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.