Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Souboj nováčků vyzněl jednoznačně pro Tišnov


Branky


0

V dalším duelu dvou nováčků jsme svého soupeře z Vysočiny přesvědčivě a jednoznačně přehráli.Domácí tým opět v kompletním složení deklasoval mužstvo Ždírce a vstřelil mu 6 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náš celek nastoupil do tohoto utkání velmi sebevědomě.Do svého soupeře se doslova zakousl a obraně hostů nedal chvilku odpočinku.První branka na sebe nenechala dlouho čekat a hned v 5.minutě vysunul Bednář pasem do brejku Sodomku.Brankář hostů Pometlo chtěl včasným výběhem šanci Sodomky zneškodnit,avšak Sodomka byl u míče o krok dříve,přehodil jej  lobem a sprintoval dál směrem k brance,kde se míč odrazil zpět od tyčky a tam jej doklepl do prázdné branky na 1:0 pro Tišnov.Pokračovali jsme dále v nátlakové hře a kombinační hrou s krátkými přihrávkami jsme se dostávali do dalších brankových příležitostí.

Ve 20.minutě po pasu opět Sodomka střílí nebezpečně nad branku Ždírce.V 37.minutě po akci Bednáře hosté jen s obtížemi odvracejí míč na roh,ze kterého Švancara přesně najde hlavu Pospíšila a ten zvyšuje na 2:0.Hned o 4 minuty později v 41.minutě předvede skvělou akci Švancara,kdy ve vápně soupeře ukličkuje 2 obránce,skvělou přihrávkou pod sebe najde před brankou zcela volného Sedla,pro něhož už není žádný problém doklepnout míč do otevřené branky na poločasových 3:0 pro Tišnov.

 

Do druhé půlky naskočí tišnovský celek s obrovskou chutí do hry a obdobně jako v první půlce hned ve 47.minutě Sodomka po samostatné akci,kdy se kličkami zbaví 3 obránců a podél bezmocného Pometla zvyšuje po zemi na vzálenější tyčku již na 4:0.Hosté se snaží ještě s nepříznivým skóre něco udělat a zkorigovat výsledek utkání,ale domácí obrana je nepustí do žádné vyložené šance.

Naopak v 55.minutě Švancara přesnou přihrávkou uvolňuje Sodomku a ten jde zcela sám na branku,ale jeho střelu stačí reflexivně brankář Pometlo nohou vyrazit.V 56.minutě Sodomka opět míří jen těsně vedle branky Ždírce.Další branka do sítě hostů padla v 72.minutě po tvrdé střele Schneidera z 25 metrů,kterou ještě nešťastně tečoval jeden z obránců hostů a domácí tak zvýšili na 5:0.Tlak Tišnova nadále pokračuje a další branka Sedla není uznána pro údajný faul tišnovského obránce v pokutovém území Ždírce.Tečku za brankostrojem Tišnova v tomto utkání udělá jeho kapitán Bubeníček.Nejdříve Švancara ve vápně zpracuje míč a dostane pod tlak obránce,jenž v tísni zahraje míč rukou a následuje pokutový kop,z něhož právě Radim Bubeníček střílí svoji první branku v mistrovském utkání v dresu AFK Tišnov a zvyšuje tak na konečných 6:0.Gratulujeme!!!



Ohlasy k zápasu


AFK Tišnov
klubový web:: Naše mužstvo podalo v tomto utkání velmi dobrý výkon.Šlo jistě za vítězstvím a soupeři toho moc nedovolilo.Další důležité 3 body tak zůstaly doma v Tišnově ,předvedená hra je jistě příslibem do dalších bojů s těžkými soupeři z popředí tabulky divize D.




Sestavy


AFK Tišnov
M. Doležal [-] - T. Sodomka [-] (66. J. Grůza [-] ) , J. Krejčíř [-] , R. Bubeníček [-] , D. Bednář [-] (80. D. Pořízek [-] ) , M. Sedlo [-] , P. Švancara [-] , F. Schneider [-] , J. Žáček [-] , J. Huška [-] , D. Pospíšil [-] (57. O. Halas [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Novotný [-] , P. Kučera [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] (78. D. Dvořák [-] ) , R. Michalec [-] (46. K. Štukhejl [-] ) , P. Klimeš [-] , T. Jiroutek [-] , P. Čalkovský [-] (55. M. Najman [-] ) , M. Kysilko [-] , P. Pátek [-]

ŽK: 38. P. Švancara , 50. F. Schneider - 45. R. Michalec , 65. P. Novotný .
Počet diváků: 356. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.