1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plichta zařídil plichtu


Branky


0

Smolné utkání odehráli fotbalisté rosického Slovanu, kteří v zápase 4. kola remizovali na půdě Staré Říše 1:1. Rosičtí šli díky Přichystalovi brzy do vedení, několikrát mohli přidat pojistku, v nastavení druhé půle ale neuhlídali standartní situaci domácích, po které Plichta rozhodl o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance zápasu se dostali v 8. mimutě domácí, když po standartní situaci zakončoval hlavou Šmíd těsně vedle. Ve 13. minutě odcentroval zpravé strany Černý, Pazourek zpětnou hlavičkou našel Přichystala a ten hlavou otevřel skóre utkání – 0:1. O dvě minuty později pálil nebezpečně z hranice šestnáctky Plichta, jeho střela z otočky o kousek minula pravou tyč Zádrapovy branky. Rosičtí mohli navýšit své vedení v 18. minutě, kdy se po chybě jednoho z domácích obránců řítil sám na Jíchu Černý, domácí brankář jeho zakončení ale vytěsnil na roh. Ve zbytku prvního poločasu už si žádný z týmů i díky těžkému terénu vážnější příležitost ke skórování nevypracoval.

 

Blízko k vyrovnání byli domácí v 53. minutě, kdy z bezprostřední blízkosti zakončoval střídající Chlumský, Zádrapa však jeho střelu vynikajícím zákrokem zneškodnil. Dvě minuty na to se opět činil rosický brankář, který včasným vyběhnutím zmenšil úhel Vackovi, jenž následně střílel pouze do jeho noh. V 58. minutě dolétl dlouhý Šípův aut až Přichystalovi, který z hranice šestnáctky pálil nad. V 75. minutě napřáhl z 25 metrů Selinger, i on však domácí branku přestřelil. V poslední pětiminutovce mohli rosičtí několikrát přidat pojistku. Nejblíže k ní byl v 87. minutě Přichystal, který po přihrávce Novotného trefil pouze domácího Jíchu. V poslední minutě řádné hrací doby se pak sám před domácím brankářem ocitl po Selingerově akci i Novotný, Jícha se však opět činil a střelu rosického záložníka vytěsnil na roh. V nastaveném času pak udeřilo na druhé straně. Přetažený přímý volný kop vrátil jeden z domácích hráčů na malé vápno, odkud míč do brány dorazil Plichta – 1:1.

 

zdroj: http://www.fc-rosice.cz



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - L. Hekerle [-] , P. Příborský [-] , P. Heide [-] , I. Ujčík [-] (46. D. Chlumský [-] ) , A. Šmíd [-] (68. V. Bastl [-] ) - A. Plichta [-] , J. Smejkal [-] , P. Severa [-] - M. Kelbler [-] , M. Vacek [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - O. Přichystal [-] (90. M. Kršák [-] ) , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (62. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (78. F. Novotný [-] ) , T. Buršík [-] , P. Šíp [-]

ŽK: 28. I. Ujčík , 31. P. Severa , 63. L. Hekerle , 65. P. Heide - 49. J. Vítámvás , 62. P. Šíp . ČK: J. Havlásek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - NEJEDLÝ Tomáš, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.