2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk poprvé v soutěži vyhrál


Branky


0

Šumperk dal v každém poločase jeden gól a teprve ve čtvrtém kole si připsal první tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svěřenci kouče Bohdana Hecla čekali na radost v koncovce přesně 293 minut. Šumperské trápení ukončil až v polovině první půle nedělního klání Jan Nimrichtr, který dokončil Rozsívalovu akci z pravé strany.

 

Později ještě Lukáš Horák orazítkoval tyč a celkově měli do přestávky domácí navrch, když hra se odehrávala převážně na polovině hostů.

 

Hosté, kteří nedorazili v nejsilnější sestavě, se sice ani za nepříznivého stavu nevzdali, ale i po přestávce hledali těžko cestu k domácí bráně, šumperského brankáře Kreizla tak příliš neohrozili a šance opět počítal hlavně soupeř.

 

V 52. minutě prošel až do šestnáctky Rozsíval, jenže z ostrého úhlu trefil pouze vzdálenější tyč a po této slibné akci se mohl pouze chytat za hlavu.

 

O chvíli později se do koncovky málem dostali i hosté, když Kučera dostal míč do běhu, ale na dlouhou nohu a vyběhnuvší Kreizl byl u balónu dřív a odkopl jej do bezpečí.

 

Následně na druhé straně střílel ve skluzu ze skrumáže střídající Křepelka, jehož pokus těsně lízl vnější tyč, za další dvě minuty se však již Šumperk mohl radovat.

 

Filip Rozsíval se elegantní zasekávačkou zbavil obránce a přesnou ranou navýšil náskok svých barev, aby v 76. minutě pak vytvořil tutovku pro Matěje Šinogla.

 

Rozsívalův centr přes pokutové území doputoval přesně na nohu loni ještě losinského hráče, který ale netrefil odkrytou tasovickou klec.

 

Záhy mohl Šumperk definitivně potvrdit tříbodový zisk, když po faulu na pronikajícího Šinogla kopal penaltu, střelu Filipa Rozsívala však gólman hostů vystihl a celek ze Znojemska tedy zůstal i nadále ve hře. Domácí si přesto výhru již vzít nenechali.

 

zdroj: http://www.fotbal-sumperk.cz



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Říká se, že nevstoupíš do stejné řeky, bohužel třetí rok po sobě prakticky se stejným mančaftem vstupujeme do sezóny tak, že nezvládáme první tři kola a potom všechno musíme honit na jaře. Dnes bylo pro nás opravdu nesmírně důležité, abychom uspěli a celý týden jsem se na tento cíl snažil mužstvo nachystat a zvednout jej ze dna po minulé porážce nula sedm v Polné. A musím ocenit, že kluci se k tomu dnes postavili opravdu zodpovědně i přes personální problémy, kdy nám chybí někteří hráč.Mužstvo se dokázalo semknout, od první minuty poctivě pracovalo a předvádělo koncentrovaný výkon, soupeře jsme do ničeho nepustili, přesto byla v naší hře vidět spousta nepřesností, které ale přikládám nervozitě z důležitosti tohoto klání. Jsem proto rád, že jsme zápas zvládli.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Ale svým hráčům nemám dnes co vytknout, i když jsme kvůli marodce přijeli pouze ve dvanácti lidech, dokázali zabojovat a zápas příkladně odbojovali, navíc další z našich kluků dohrával se zlomeným nosem a jeden pak s modřinou pod okem. Sportovně však musím uznat, že soupeř vyhrál zaslouženě.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - R. Jurásek [-] , D. Španihel [-] - L. Horák [-] , J. Ševčík [-] (62. M. Šinogl [-] ) , F. Rozsíval [-] , E. Kotzmann [-] - M. Podhorný [-] (69. J. Křepelka [-] ) , J. Nimrichtr [-] - P. Purzitidis [-] , M. Smrž [-]

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - Z. Mička [-] , P. Horáček [-] , R. Lapeš [-] , J. Čermák [-] - J. Švejkar [-] , P. Vala [-] , R. Hrobař [-] , p. Kučera [-] - J. Landšperský [-] , P. Lapeš [-] (77. T. Heneš [-] ) -

ŽK: 13. F. Rozsíval , 43. L. Horák - 56. Z. Mička , 66. R. Hrobař .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Svoboda Radek - ŘEZNÍČEK Tomáš, HEGER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.