0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

V souboji nováčků kraloval Tišnov


Branky


0

V dalším duelu dvou nováčků divize jsme v prvním poločase měli menší herní převahu.Branka v něm však žádná nepadla.Vše podstatné se odehrálo v poločase druhém,kdy nejprve perfektním zákrokem vychytal Martin Doležal tutovku domácího Prchala a hned o 2 minuty později jsme vstřelili prní branku z hlavičky Martina Sedla.Potom ještě přidal další 2 branky Tomáš Sodomka,a tak další důležité 3 body putují do Tišnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se hrál na mokrém deštěm promáčeném trávníku.Naši hráči byli v první půli lepším týmem,avšak nedokázali jsme se střelecky prosadit.Ve středu pole se nám celkem dařilo a získali jsme si větší územní převahu.V 8.minutě střílel nebezpečně Sodomka,ale jeho střela šla nad branku Kubáta.Domácí mužstvo  zatažené na vlastní půlce se pokoušelo dlouhými nákopy za naši obranu dostat do brejků svoje útočníky a ve 14.minutě se jim podařilo díky rychlosti Mrázka  ohrozit naši branku.Mrázek se protáhl s míčem kolem Žáčka a z pravé strany šel sám na Doležala,který jeho tvrdou střelou stačil v pádu vykopnout pravou nohou mimo nebezpečí ven  z naší šestnáctky.V 18.minutě Sodomka po samostatné akci nastřelil pouze tělo brankáře Kubáta.Ve 23.minutě se vysunul dopředu obránce Sedlo a z levé strany prošel až do šestnáctky domácích,ale jeho přihrávka pod sebe nenašla nikoho ze spoluhráčů.Ve 41.minutě Pospíšil přesným pasem z pravé strany našel volného Švancaru na levém křídle,ten si zpracoval míč,přes 2 obránce prošel s míčem až na hranici velkého vápna do slibné pozice,ale jeho střela šla nad domácí branku.Když už se schylovalo ke konci 1.poločasu,jeden z domácích obránců zahrál slabou přihrávku zpět ke své brance,čehož využil pozorný Bednář ,zmocnil se míče a utíkal sám na osamoceného Kubáta v brance,udělal mu kličku,ale šel s míčem až příliš do strany.Kubát vykryl tělem prostor před brankou,a tak Bednář přihrál zpět pod sebe na volného Pospíšila,jehož následnou střelu stačili domácí obránci vykopnout pryč mimo šestnáctku.1.poločas tedy skončil bez branek.

 

2.poločas jsem ještě více zatlačili svého soupeře na jeho vlastní půlce.Domácí ale i nadále pozorně bránili a velmi tvrdou hrou nám znepříjemňovali naši kombinační hru.V zápase také dostali celkem 6 žlutých karet.

V 62.minutě se ale domácí po rychlém brejku dostali do vyložené šance.Útočník Prchal šel zcela sám na Doležala,ten však jeho střelu z 10 metrů k levé tyčce stačil skvělým zákrokem vytlačit konečky prstů na roh.V tento důležitý moment nás opět podržel brankář Doležal a hned o 4 minuty později v 66.minutě je na půlce domácích faulován Huška.Schneider nacentruje z následného trestného kopu míč na hlavu Sedla a ten otevírá skóre zápasu na 0:1 pro Tišnov.

V 70.minutě se nám opět vydaři kombinace na levé straně,Švancara projde do šestnáctky domácích až na samotnou úroveň brankové čáry,odkud přihrávkou pod sebe najde volného Sodomku a ten zvyšuje na 0:2.

Zápas se tak pomalu blíží do svého závěru.V 81.minutě Doležal přesným výkopem z ruky najde voného Žáčka,který si nakrátko vymění míč se Švancarou,rychlou přihrávkou vyšle po levé straně střídajícího Grůzu,který je na hřišti 4 minuty a ten přihrávkou pod sebe vybídne podruhé volného Sodomku,aby zvýšil na konečných 0:3 pro Tišnov.

Naše mužstvo podalo opět velmi dobrý výkon.Je třeba vyzdvihnout výkon Martina Doležala v brance.Jako již poněkolikáté podržel svůj celek v kritické chvíli.Náš tým se tak dostal výhrou na 2.místo tabulky Fortuna divize D .

 

zdroj: http://www.afktisnov.cz



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , M. Plíšek [-] , O. Berky [-] , K. Pazderka [-] - L. Mrázek [-] (77. P. Karlík [-] ) , J. Kubát [-] , D. Hejkal [-] (71. O. Štědrý [-] ) , A. Polívka [-] - R. Háněl [-] , J. Prchal [-] (85. J. Henek [-] )

AFK Tišnov
M. Doležal [-] - T. Sodomka [-] (85. O. Halas [-] ) , J. Krejčíř [-] , D. Bednář [-] (88. D. Pořízek [-] ) , R. Bubeníček [-] , M. Sedlo [-] , P. Švancara [-] , F. Schneider [-] , J. Žáček [-] , J. Huška [-] , D. Pospíšil [-] (77. J. Grůza [-] )

ŽK: 31. J. Prchal , 43. L. Mrázek , 50. K. Svoboda , 65. R. Háněl , 65. J. Kubát , 69. M. Plíšek - 52. J. Krejčíř , 65. J. Huška .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - NOVÁČEK Ivo, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.