J. Holub 20.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná se pořádně natrápila na výhru


Branky


20. J. Holub
0

Rozhodující okamžik zápasu přišel po dvaceti minutách, když jedinou branku zápasu vstřelil domácí Holub. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit byl jasný, a na hřišti to také bylo znát. Hráči Slavoje měli navrch a tlačili se před Popelkovu branku. V úvodu se žádný z ofenzivních výpadů neujal, než přišla 20. minuta, kolmice Urbánka na naběhnutého Bendu, který našel na zadní tyči osamoceného Holuba 1:0. Domácí se tím uklidnili a mohli přidat další branky. Jenže akce vedení hlavně rychlíkem Bendou nedokázal nikdo z jeho spoluhráčů dopravit na místo určení. Hosté byli bezzubí a Skočdopole práci neměl. Soustředit se musel jen při standardních situacích soupeře, který ale i v téhle fázi moc nebezpečný nebyl. A tak se zrodila hubená, ale zasloužená výhra Polné.

 

zdroj: http://www.fotbalpolna.cz



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - V. Haala [-] (70. J. Bajer [-] ) , J. Klíma [-] , J. Holub [-] , Z. Kučera [-] , D. Kavka [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] (60. D. Kavka [-] ) , P. Benda [-] , D. Čížek [-] , T. Válek [-] (64. J. Hrdlička [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - M. Palík [-] , J. Mimochodek [-] - L. Pilka [-] (79. V. Čaňo [-] ) , O. Crla [-] (81. T. Haloda [-] ) , P. Silnica [-] , D. Sedláček [-] , J. Gardian [-] - P. Fruhauf [-] , L. Jaroněk [-] , M. Bruštík [-] (57. R. Bihári [-] )

ŽK: 88. J. Hrdlička - 76. L. Jaroněk , 84. V. Čaňo .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Vejtasa Simon - LENFELD Oldřich, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.