2:1
(2:1)
26. J. Fikar (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina porazila o gól Ždírec


Branky


22. M. Dočekal , 32. M. Skalník - 26. J. Fikar (p.)
0

V 6. kole FORTUNA MSD sk. D domácí Vrchovina vrátila Ždírci porážku z letního předkola MOL cup. Konečně se probudili naši útočníci, Dočekal vstřelil za Vrchovinu svůj první gól, vítěznou branku zaznamenal Michal Skalník. Ve druhé půli se dostal na hřiště po zranění paty i špílmachr Zbytovský.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Vrchoviny začali krajské derby pěkně od podlahy, už po dvou minutách se obranou hostů šikovně prokličkoval Ošmera, ale mířil nad hostující svatyni. V 10. minutě orazítkoval hlavou tyčku Vícha po rohu. Vzápětí měl možnost i Chalupa, ale gólman Bartaloš stačil jen zvednout ruce. V 17. minutě se osmělili hosté a Šmída musel proti tutovce Tlapáka vytáhnout výborný zákrok a svůj tým podržel. O pět minut později Ošmera uvolnil Dočekala v učebnicové kombinaci, ten blafákem vyškolil Bartaloše a domácí šli do vedení - 1:0. Jenže za další čtyři minuty Wolker ve vápně zbytečně fauloval Jiroutka a Fikar z pokutového kopu vyrovnal, nedal Šmídovi šanci a poslal jej na opačnou stranu svatyně – 1:1. Rozhodující okamžik zápasu přišel krátce po půlhodině hry, Michal Skalník se protlačil k nakopnutému míči a pěknou střelou pod břevno vrátil domácím vedení – 2:1. Jak se nakonec ukázalo, byla to branka vítězná.

 

Druhá půle byla jen slabým odvarem té první. Za zmínku stála pouze akce z 52. minuty, po rozehraném rohovém kopu Michal nahrál Víchovi, který v dobré pozici mířil nad branku hostů. Postupem času se Vrchovina zaměřila na bránění vedení, což se jí bez větších problémů podařilo. Hosté převzali iniciativu, ale do vyložených šancí se Ždírec nedostal.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , P. Prokopec [-] , O. Vícha [-] , L. Smetana [-] - M. Skalník [-] , P. Ošmera [-] (89. D. Bača [-] ) , L. Wolker [-] (86. O. Košík [-] ) , L. Michal [-] , K. Skalník [-] - M. Dočekal [-] (67. L. Zbytovský [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - R. Michalec [-] , P. Novotný [-] , P. Pátek [-] , P. Kučera [-] , P. Tlapák [-] (90. L. Malínský [-] ) , T. Jiroutek [-] (58. J. Zahradník [-] ) , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , P. Klimeš [-] (74. J. Málek [-] )

ŽK: 33. P. Ošmera , 38. L. Wolker , 45. K. Skalník - 29. P. Pátek , 42. J. Fikar .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - NEJEDLÝ Tomáš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.