Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

UTKÁNÍ V TŘEBÍČI MĚLO JEDNOZNAČNÝ PRŮBĚH, “A” TÝM VYHRÁL 4:0


0

Po vysoké výhře nad Velkou Bíteší zvítězili fotbalisté “A” týmu Slovanu vysoko i v Třebíči, kde v rámci 6. kola přehráli domácí HFK 4:0. Rosičtí tak i nadále zůstavají v soutěži jako jediný neporažený tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šance zápasu patřila rosickým a hned z ní padla branka. V 10. minutě přihrál Selinger do křídla Moučkovi, ten míč zatáhl do šestnáctky, přihrál ho pod sebe zpětSelingerovi, který technickou střelou k pravé tyči nedal Procházkovi šanci – 0:1. Ve 25. minutě zakombinovali v domácím vápně Moučka s Přichystalem, druhý jmenovaný nabil Šípovi a ten z dobré pozice našel pouze rukavice domácího brankáře. Ve 34. minutě si na levé straně vyměnili míč Novotný se Selingerem, Novotný následně našel před brankou Pazourka, jehož střela skončila nad. Domácí poprvé zahrozili až na konci prvního poločasu. Po akci Kováře ze 40. minuty pálil z hranice velkého vápna Valíček, jeho střela skončila i s pomocí teče jednoho z rosických obránců rohem. Z něj hlavičkoval z nebezpečné pozice Novák, míč se však mezi tři tyče nevešel.

 

Hned v úvodní minutě druhé půle mohli rosičtí své vedení navýšit, Pazourkova hlavička po Selingerově centru ale letěla nad. Ve 48. minutě pálil nebezpečně z přímého kopu Novotný, Procházka jeho střelu pouze vyrazil před sebe, Vítámvás však míč za jeho záda dostat nedokázal. Z protiútoku mohl na druhé straně skórovat Maleta, své sólo z levé strany ovšem zakončil střelou metr vedle pravé tyče Zádrapovy branky. V 52. minutě přetáhl Kugler roh až na zadní tyč, kde zcela osamocený Přichystal zajistil Slovanu dvougólové vedení – 0:2. O dvě minuty později poslal do šestnáctky domácích další centr Pazourek aPřichystal tentokrát hlavičkou na zadní tyč zvýšil na rozdíl tří branek – 0:3. Jiskru naděje mohli třebíčští vykřesat v 56. minutě, kdy došlo k nedorozumění mezi obranou a brankářem Slovanu, míč mířící do odkryté brány ale dokázal Vítámvás na poslední chvíli vykopnout. Pojistku mohli rosičtí přidat v 65. minutě, kdy Selinger vyslal do samostatného úniku Moučku, jeho střelu ale dokázal Procházka vyrazit a následná Přichystalova dorážka skončila vysoko nad. V 71. minutě předvedli rosičtí další pěknou kombinační akci na jejímž konci byla Pazourkova přihrávka Selingerovi, ten však ve stoprocentní příležitosti o kousek minul. V 88. minutě doletěl dlouhý Černého aut až k Moučkovi, který se dokázal prosadit přes jednoho z domácích obránců a přesným zakončením ke vzdálenější tyči uzavřel skóre zápasu – 0:4.

 

zdroj: http://www.fc-rosice.cz



Sestavy


HFK Třebíč
K. Procházka [-] - R. Bence [-] , R. Valíček [-] (46. D. Lorenc [-] ) , L. Karásek [-] , S. Gualano [-] , D. Kovář [-] (70. S. Renát [-] ) , V. Maleta [-] , P. Novák [-] , M. Kafoněk [-] (86. A. Macek [-] ) , R. Houser [-] , A. Beránek [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] (67. P. Drbal [-] ) , O. Přichystal [-] (86. J. Vaněk [-] ) , F. Novotný [-] (69. M. Kršák [-] ) , D. Moučka [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , T. Buršík [-]

ŽK: 54. L. Karásek - 18. F. Novotný , 62. P. Šíp , 78. O. Přichystal .
Počet diváků: 113. Rozhodčí: Šula Petr - ŠVEHLA Marek, STANĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.