0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vrchovina veze tři body z Havlíčkova Brodu


Branky


0

Vrchovina zajížděla opět na poslední tým tabulky Havlíčkův Brod. Tentokrát nic nepodcenila. Hned v první čtvrthodině zápasu dokázala vstřelit rychlé dvě branky, čímž rozhodla o dalším vývoji zápasu a získala cenné tři body do tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství byl jasně lepší hostující tým Vrchoviny. Do vedení šel tým trenéra Zemana už ve čtvrté minutě. To hosté podnikli rychlý brejk, který zakončil Ošmera přesnou střelou k tyči  – 0:1. O jedenáct minut později našel Zbytovský po rozehraném rohu centrem Smetanu, a ten hlavou zvýšil do proti pohybu brankáře – 0:2. Po dvaceti odehraných minutách přišla strhující tříminutovka. V ní nejdříve K. Skalník trefil po rohu tyč. Stejně si na druhé straně počínal Háněl, z dorážky trefil Veselský Juranovu nohu a od druhé dorážky jej faulem odstranil Smetana, sudí nařídil penaltu. K pokutovému kopu se postavil kapitán Háněl, ale ten ji trestuhodně zahodil, když netrefil ani branku. Do konce poločasu měl na noze dvě zakončení Hejkal a jednou Veselský, ovšem ani jeden pokus se mezi tři tyče nevešel.

 

Po přestávce Slovan hru vyrovnal, ale zkušení hosté nepustili domácí do vážnější příležitosti. Vrchovina mohla ještě v závěru dát třetí gól M. Skalníkem, ale na poslední chvíli mu příležitost zneškodnil obránce Svoboda.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Mrázek [-] , D. Hejkal [-] (46. P. Karlík [-] ) , O. Berky [-] , K. Svoboda [-] - A. Polívka [-] , J. Kubát [-] , J. Prchal [-] , O. Štědrý [-] - R. Háněl [-] , M. Veselský [-] (69. M. Polcar [-] )

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Prokopec [-] , O. Vícha [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] - P. Ošmera [-] (90. D. Bača [-] ) , L. Wolker [-] (86. O. Košík [-] ) , L. Zbytovský [-] , L. Michal [-] , K. Skalník [-] - M. Dočekal [-] (77. M. Skalník [-] )

ŽK: 45. L. Mrázek , 51. R. Háněl , 77. J. Prchal - 24. L. Smetana , 56. M. Dočekal , 75. O. Vícha .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - SEDLÁČEK Tomáš, SOUKAL Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.