1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: I počtvrté doma stoprocentní!


Branky


0

Fotbalisté FC Žďár si v sobotu připsali čtvrtou výhru v tomto ročníku moravskoslezské divize D. Hráči Šumperku se však představili jako velice zdatný a nepříjemný protivník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Šumperku se na Bouchalkách od prvních minut představili jako velmi důrazný tým, který hrál hodně zezadu, velice dobře organizovaný. Domácí hráči sice v první půli byli více na balonu, ale dvě dobré příležitosti Vopršala, kterého pokaždé uvolnil Kunstmüller, skončili nepřesným zakončením útočníka Žďáru.

 

Zkraje druhé půle Žďárští svého soupeře přitlačili a dostávali se do šancí. Po faulu na Jurnečku v blízkosti hostujícího vápna následoval trestný kop Trojánka, který hlavou lízl do branky stoper Wasserbauer - 1:0. Další příležitosti pak měli Jurnečka a znovu Vopršal, ale bez opět efektu. V závěrečné čtvrthodině Šumperk otevřel hru a domácí přitlačil na jejich polovinu. Kromě pár náznaků si však nic nebezpečného nevytvořil. Žďár tak i počtvrté v této sezoně byl na domácí půdě stoprocentní.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - P. Ločárek [-] (78. L. Komínek [-] ) , R. Štursa [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] (74. J. Mašek [-] ) , L. Trojánek [-] , Č. Vitásek [-] - M. Vopršal [-] , R. Kunstmüller [-] (46. L. Jurnečka [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - R. Jurásek [-] (75. P. Dostál [-] ) , D. Španihel [-] - F. Rozsíval [-] - J. Nimrichtr [-] - M. Smrž [-] , M. Šinogl [-] , L. Horák [-] , P. Purzitidis [-] , J. Bernard [-] (62. J. Křepelka [-] ) , M. Muzikant [-] (66. J. Ševčík [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: MARTINEC Michal - LENFELD Oldřich, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.