Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár tenisově přejel Strání


0

Stoprocentní bilanci v domácím prostředí si udržují fotbalisté FC Žďár. Tvrdě to pocítil nováček ze Strání, který si z Bouchalek odvezl šestibrankový debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve 2. minutě se domácí radovali z gólu Vopršala, kvůli ofsajdovému postavení útočníka Žďáru však branka neplatila. O pár minut později se ovšem ten samý hráč po centru Jurnečky prosadil křížnou střelou a bylo to 1:0. Strání se poté osmělilo, především ex-ligový Valenta dokazoval své zkušenosti, ale gólovou příležitost hosté neměli. Osm minut před pauzou se ke střele z pětadvaceti metrů odhodlal Trojánek a jeho tečovaná rána skončila za zády Popelky – 2:0.

 

Také vstup do druhé půle domácím vyšel. V 50. minutě se Vopršal proměnil v nahrávače a Vitásek svým premiérovým gólem v dresu Žďáru zvýšil už na rozdíl tří branek. Hned o dvě minuty později Jurnečka využil rychlého přečíslení a nechytatelnou bombou do šibenice definitivně rozhodl. Krátce po hodině hry přidal Šindelka z dorážky pátý gól, sedm minut před závěrečným hvizdem našel v brejku Ločárek rozběhnutého Sodomku a ten uzavřel skóre na tenisových 6:0.

Také ze čtvrtého domácího duelu jsme vyšli vítězně, což je ta nejlepší pozvánka na příští neděli, kdy zajíždíme na krajské derby do Ždírce nad Doubravou.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - L. Komínek [-] , P. Fiala [-] , J. Šindelka [-] , Š. Wasserbauer [-] - J. Mašek [-] (61. R. Sodomka [-] ) , L. Trojánek [-] (70. J. Nedvěd [-] ) , L. Jurnečka [-] , Č. Vitásek [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-] (81. P. Ločárek [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - M. Palík [-] , J. Mimochodek [-] (46. L. Jaroněk [-] ) - L. Pilka [-] , O. Crla [-] (61. T. Haloda [-] ) , P. Silnica [-] , D. Sedláček [-] , J. Gardian [-] (46. R. Bihári [-] ) - P. Fruhauf [-] - V. Valenta [-] , P. Miklovič [-]

ŽK: 36. P. Silnica , 85. L. Jaroněk .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MAYER Petr, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.