Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina dala pětku Blansku


0

V 8. kole FORTUNA MSD sk. D Vrchovina přivítala na svém hřišti „nováčka“ divize FK Blansko. Měl to být pikantní souboj gólmana Jurana se střelcem hostí Trtílkem. Tento souboj jasně a s přehledem vyzněl pro Davida Jurana, který  několikrát domácí podržel

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový vstup do utkání měli hráči Nové Města. V 6´ poslal po rychlém výpadu Prokopec průnikovou přihrávku do 16 hostů na Kamila Skalníka a ten míč ve skluzu dopravil přes levou tyčku do sítě - 1:0. Ten samý hráč pak přidal další branku, která však pro ofsajdové postavení nebyl uznána, i když v hraničních situacích by se měla útočná hra podporovat. V závěru úvodní čtvrthodiny zahrozilo na druhé straně Blansko a domácí hráči dvakrát v rychlém sledu vykopávali míč na brankové čáře a pomohli tak Juranovi udržet čisté konto. Uklidnění přišlo po standardní situaci a Dočekal v 17´ hlavou zvýšil - 2:0. O čtyři minuty později přihrál Michal Skalník opět Dočekalovi, ten se uvolnil a zvýšil na rozdíl tří branek – 3:0. V závěru poločasu ještě brankář Juran výborně vychytal Koubka.

 

Po změně stran si Vrchovina utkání v klidu kontrolovala. Dvakrát měl na noze hattrick Dočekal, ale radoval se až v 68´ po šikovné nahrávce od nejlepšího hráče zápasu Luboše Zbytovského – 4:0. Dvě minuty před koncem zápasu byl v úniku faulován Kamil Skalník, gólman Záleský viděl ostrou červenou a  musel předčasně pod sprchy. Jeho flustrace byla po vyloučení vysoká a adrenalin zafungoval, protože v kabinách dokázal zničit na „své“ cestě po sprchy hned troje dveře. To však neměnilo nic na tom, že míč si na hranici 16 postavil Zbytovský a z následného přímého kopu uzavřel skóre utkání na 5:0.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Prokopec [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] (81. O. Košík [-] ) , O. Vícha [-] - L. Wolker [-] , L. Michal [-] , L. Zbytovský [-] , M. Skalník [-] (71. R. Blažíček [-] ) , K. Skalník [-] - M. Dočekal [-] (75. P. Ošmera [-] )

FK Blansko
D. Záleský [-] - D. Bokůvka [-] , P. Imramovský [-] , T. Feik [-] , J. Šplíchal [-] - L. Chloupek [-] , D. Šmerda [-] (71. M. Hladký [-] ) , J. Kratochvíl [-] (65. T. Škrabal [-] ) , M. Šmerda [-] (80. L. Závodný [-] ) , J. Pšikal [-] - J. Trtílek [-]

ŽK: 42. L. Smetana , 65. O. Vícha , 72. R. Blažíček - 41. D. Bokůvka . ČK: 86. D. Záleský .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: GREČMAL Michal - ŘEZNÍČEK Tomáš, JELÍNEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.