Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:00

9.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

PO DVOU PROHRÁCH SI SPRAVILO ÁČKO CHUŤ, VRCHOVINU PORAZILO 5:1


0

Vynikajícím výkonem dali fotbalisté Slovanu zapomenout na dvě po sobě jdoucí porážky, když Vrchovinu porazili na domácím stadionu vysoko 5:1. O své výhře rozhodli rosičtí už v prvním poločase, ve kterém nastříleli pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Po dvou utkáních bez zisku bodů si dnes rosičtí hráči s chutí zastříleli a díky proměněným šancím po pěkných kombinačních akcích v prvním poločase porazili hostující SFK Vrchovinu vysokým rozdílem 5 : 1. Již v 1´ po skrumáži u pravé tyče branky hostí neprotlačil přes Šmídu míč do branky Moučka. Hosté odpověděli ve 3´ akcí vedenou po levé straně, ale Dočekal nedokázal o brankové čáry přihrát až před branku Slovanu. V 6´ posunul na levé straně poloviny hostí Kršák míč Šípovi, ten jej potáhl k 16 a odcentroval na zadní tyč odkud jej Moučka přihrál hlavou před branku Přichystalovi, který tvrdou střelou otevřel skóre utkání. V 18´ po akci vedené Přichystalem po pravé straně se dostal míč přes Moučku na levou stranu 16 k Pazourkovi, který s pomocí teče o nohu obránce zvýšil na 2 : 0. Ve 26´ nepotrestali hosté nepovedený zákrok Havláska na hranici vlastní 16, když slabá střela Kamila Skalníka skončila v rukou Zádrapy. Ve 30´ vysunul na pravé straně hřiště Černý Přichystala, který téměř od brankové čáry přihrál před branku a na levé tyči dobíhající Kršák s přehledem umístil míč do branky. Ve 37´ značně snížil vyhlídky hostí na případný zvrat v zápase Smetana, který byl po hrubém faulu na Moučku u postranní čáry vyloučen. Po následném přímém kopu zahraném z pravé strany Pazourkem se míč dostal až před brankoviště k Drbalovi, který jej pohotově poslal počtvrté do branky hostí. Ve 41´ zahrávali hosté přímý kop z výhodné pozice z 25 m, střela Dočekala však proletěla vysoko nad brankou Slovanu. Ve 42´ předvedli domácí další pohlednou akci po pravé straně, kdy Černý vysunul Kuglera, ten přihrál Moučkovi, který po narážečce s Přichystalem odcentroval z pravé strany 16 před branku a Pazourek uzavřel skóre poločasu.

 

Druhá polovina, s ohledem na stav zápasu, neměla tempo a kvalitu prvního poločasu. Domácí nabídli hostím šanci na zkorigování výsledku již v 50´, ale špatné rozehrávky Havláska a následně Buršíka před vlastní 16 zakončili hosté vždy slabou střelou do rukou Zádrapy. A v 55´ se síly na hřišti vyrovnaly, když byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Moučka. Největší šanci domácích ve 2. poločase měl v 60´ Selinger, jeho dorážku brankářem vyražené Pazourkovy střely z hranice 16 ale Šmída vyrazil na roh. Čestnou branku vstřelili hosté v 80´, když Zbytkovský přihrál ze středu poloviny Slovanu na levou stranu do 16 Dočekalovi, který s pomocí teče pokazil Zádrapovi čisté konto. Sledování dnešního pěkného zápasu znepříjemnili v jeho závěrečné čtvrtině divákům na hlavní tribuně dva "fanoušci" hostí; svým agresivním chováním napadali jak příznivce domácího celku, tak dokonce i příznivce Vrchoviny. Svoje jednání museli po utkání vysvětlovat přivolané Policii ČR. 

 

Autor: Vladimír Lapeš



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , O. Přichystal [-] (72. J. Vaněk [-] ) , D. Moučka [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (90. R. Prax [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] (46. T. Buršík [-] ) , M. Kršák [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , P. Prokopec [-] , O. Vícha [-] , L. Smetana [-] - K. Skalník [-] , L. Michal [-] (46. O. Košík [-] ) , L. Wolker [-] (46. M. Žák [-] ) , M. Skalník [-] (21. P. Ošmera [-] ) , L. Zbytovský [-] - M. Dočekal [-]

ŽK: 41. D. Moučka , 67. J. Havlásek - 60. P. Prokopec . ČK: 55. D. Moučka - 37. L. Smetana .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - HANÁK Petr, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.