V. Valenta 29. (p.)
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:00

9.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk vyhrál i v deseti


Branky


29. V. Valenta (p.) - 54. J. Nimrichtr , 77. M. Olejník
0

Rozhodující branku vstřelil šumperský Valenta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jednoduchým fotbalem dokázali Šumperk zatlačit na jeho polovinu a z dlouhých autů a standardních situací nebezpečně hrozili.

 

Později však hosté stačili zvednout hlavu a vytvořili si i tři stoprocentní šance, kdy nejprve šel Podhorný sám na brankáře, který jeho pokus vyrazil a poradil si také s následnou dorážkou. Poté se ocitl v nadějné pozici před bránou Nimrichtr, ale trefil jen boční síť, další dobrá střela od Horáka šla mimo.

 

Jako první se přesto radovali domácí, když sudí nejprve přehlédl ruku hostů v šestnáctce, aby záhy odpískal penaltu po souboji, který snad ani nebyl faulem a Šumperk prohrával.

 

V 54. minutě se pak podařilo hostům srovnat krok, když se po centru Rozsívala trefil Jan Nimrichtr, o chvíli později ale musel šumperský kouč řešit další komplikaci, když rozhodčí vyloučil hodně přísně po druhé žluté kartě Jiřího Bernarda a hosty tak čekala ještě více než půlhodina v oslabení.

 

Ani v kritické situaci se přesto jeho celek nepoložil a stejně jako v předchozích zápasech mu pomohla standardní situace. Propadlý roh na zadní tyči uklidil do branky Milan Olejník – 1:2.

 

zdroj: http://www.fotbal-sumperk.cz/



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] - O. Crla [-] , P. Silnica [-] , J. Gardian [-] , D. Sedláček [-] , R. Bihári [-] (81. O. Čaňo [-] ) - P. Fruhauf [-] (40. P. Miklovič [-] ) , L. Jaroněk [-] - V. Valenta [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - D. Španihel [-] - J. Ševčík [-] , F. Rozsíval [-] (88. P. Dostál [-] ) - M. Podhorný [-] (79. M. Muzikant [-] ) , J. Nimrichtr [-] - M. Šinogl [-] , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , P. Purzitidis [-] , J. Bernard [-]

ŽK: 20. J. Mimochodek , 38. P. Silnica , 52. D. Sedláček , 85. O. Crla - 52. J. Bernard , 61. M. Šinogl , 86. F. Rozsíval . ČK: 57. J. Bernard .
Počet diváků: 257. Rozhodčí: PŘIKRYL Roman - HANÁK Petr, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.