0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ZÁPAS V POLNÉ MĚL JEDNOZNAČNÝ PRŮBĚH, ÁČKO VYHRÁLO 4:0


Branky


44. M. Šimek (vl.) , 57. M. Kršák , 61. O. Přichystal , 66. D. Pazourek
0

Souboj třetího celku tabulky s pátým měl překvapivě jednoznačný průběh, když rosičtí dokázali nastřílet Polné čtyři branky, připsali si cenné tři body za výhru 4:0 a v tabulce se dostali před svého dnešního soupeře na 4. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První čtvrthodina vážnější šanci nepřinesla, přesto mohl na jejím konci poslat Slovan do vedení Šíp, jeho hlavička po rohu Pazourka ale o kousek minula pravou tyč. Ve 20. minutě pálil z velké dálky nebezpečně Čížek, jeho střela o centimetry přeletěla branku Zádrapy. Ve 27. minutě se po akci Kuglera s Vaňkem dostal míč k Přichystalovi, který z 10 metrů střílel pouze do připraveného Skočdopole. V 36. minutě hlavičkoval po rohu Kuglera nebezpečně Selinger, jeho pokus ale vykopl z brány jeden z domácích obránců. O dvě minuty později odcentroval zleva Šíp a Drbal měl na hlavě úvodní gól, bohužel proti byl domácí brankář, který jeho pokus vyrazil reflexivně na roh. Ve 44. minutě poslal do vápna domácích další nebezpečný centr Kugler a před dobíhajícím Drbalem si míč do vlastní sítě srazil Šimek -0:1.

 

Začátek druhé půle byl jednoznačně v režii rosických. Hned ve 47. minutě střílel po kombinaci ve středu hřiště Šíp, jeho ránu z 22 mentrů Skočdopole vytáhl konečky prstů na roh. V 54. minutě nabil Pazourek na velké vápno Selingerovi, ten domácí svatyni přestřelil. V 57. minutě našel Šíp nabíhajícího Kršáka, ten se ve vápně zbavil jednoho z bránících hráčů a střelou na přední tyč nedal brankáři šanci – 0:2. V 61. minutě využili rosičtí špatné rozehrávky domácích, Selinger přihrál Přichystalovi, na kterého vzývala prázdná branka –0:3. Další branku přidali hosté v 66. minutě, kdy Přichystal prodloužil hlavou míč naPazourka, který přesnou střelou z hranice velkého vápna zvýšil na rozdíl čtyř branek – 0:4. Korigovat výsledek mohl v 74. minutě Fadrný, z hranice šestnácky ale přestřelil. V poslední šanci zápasu se po standartní situaci z 84. minuty ocitl Drbal, jeho hlavička se však mezi tři tyče nevešla.

 

zdroj: http://www.fc-rosice.cz



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - Z. Tlačbaba [-] (61. V. Jelínek [-] ) , D. Kavka [-] (72. D. Procházka [-] ) , J. Hrdlička [-] , M. Šimek [-] , Z. Kučera [-] , J. Fadrný [-] , J. Kubec [-] (86. J. Urbánek [-] ) , D. Čížek [-] , M. Pecina [-] , J. Klíma [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , O. Přichystal [-] (66. F. Novotný [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (80. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (71. T. Buršík [-] ) , M. Kršák [-]

ŽK: 55. J. Hrdlička , 69. J. Fadrný , 90. M. Šimek .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Popelák Luboš - HANÁKOVÁ Gabriela, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.