1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2017 15:30

11.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí ztratili výhru ve druhém dějství


Branky


0

V páteční předehrávce 11. kola moravskoslezské divize D vybojovali fotbalisté FC Žďár nad Sázavou na hřišti Blanska bod za nerozhodný výsledek 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu na půdě jihomoravského celku jsme nastoupili s odhodláním poprvé v sezoně venku naplno bodovat. Nasměrovat nás k tomu mohl po deseti minutách Vitásek, ale pěknou spolupráci s Trojánkem nepřetavil v branku. Hned o minutu později však po naší hrubce ve středu hřiště, kde jsme propadli, přišel rychlý brejk a Kratochvíl poslal Blansko do vedení - 1:0. Domácí tak skórovali z první vážnější příležitosti. Celá první půle se pak nesla v duchu naší kombinace a držení míče, měli jsme i několik dobrých příležitostí. V 15. minutě po rohu Fialy proletěl míč malým vápnem, ale nikdo z hráčů Žďáru jej nedokázal usměrnit do soupeřovy sítě. O tři minuty později přišla gólová střela Trojánka, ale gólman Záleský výborně zasáhl. Ve 27. minutě měli dobrou šanci domácí, ale Konrád si se střelou z dálky poradil. Ve 32. minutě, po křížném pasu Trojánka, skluzem na míč těsně nedosáhl na zadní tyči číhající Komínek. Ve 36. minutě nás podržel Konrád, který zlikvidoval samostatný nájezd jednoho z domácích hráčů. V poslední minutě prvního dějství pěkně kopl trestňák Fiala, ale domácí brankář opět dobře zasáhl.

 

Od úvodu druhé půle jsme byli aktivnějším a lepším týmem. Změnili jsme také rozestavení, když místo Maška přišel na hřiště uzdravený Pohanka, který naši ofenzivu notně pozvedl svojí rozehrávkou a držením míče. Právě po akci Pohanky s Trojánkem pak v 64. minutě Vopršal vyrovnal na 1:1. Po gólu nám ještě více narostlo sebevědomí, Blansko se dostávalo za polovinu hřiště jen sporadicky. Měli jsme hodně standardních situací, ale v koncovce nám chyběla větší rozvaha a klid. Domácí navíc bránili v osmi lidech, často je také podržel gólman Záleský. V 69. minutě přišla hlavička Pohanky, kterou chytil gólman, chvíli nato skončil trestňák Fialy těsně vedle. Pět minut před koncem přišel v domácí šestnáctce střet obránce Blanska s Vopršalem, rozhodčí zapískal, jenže místo očekávaného nařízení pokutového kopu dal našemu útočníkovi žlutou kartu za simulování! Oba celky se tak rozešly nerozhodným výsledkem.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , P. Imramovský [-] , T. Feik [-] - L. Závodný [-] , M. Šmerda [-] (81. M. Hladký [-] ) , L. Chloupek [-] (90. R. Němec [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Pšikal [-] (73. D. Šmerda [-] ) , T. Škrabal [-] - J. Trtílek [-] -

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , Š. Wasserbauer [-] , R. Štursa [-] , L. Komínek [-] (84. P. Ločárek [-] ) - J. Mašek [-] (58. V. Pohanka [-] ) , L. Trojánek [-] (90. J. Nedvěd [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-] -

ŽK: 65. J. Pšikal , 78. P. Imramovský - 84. Č. Vitásek , 86. M. Vopršal , 90. P. Fiala .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.