3:1
(1:1)
22. M. Palík (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko venku počtvrté v řadě prohrálo, tentokrát ve Strání


Branky


27. L. Jaroněk , 72. M. Palík , 90. P. Silnica - 22. M. Palík (vl.)
0

B l a n s k o - Venkovní sérii bez bodového zisku zase o jeden zápas natáhli. Fotbalisté A týmu FK Blansko vyšli již počtvrté v řadě na cizích hřištích naprázdno. Tentokrát po nadějném prvním poločase prohráli na hřišti nováčka FC Strání 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Blansko
klubový web: Blansko v záchranářském duelu nestačilo na nováčka divize D FC Strání. Dostalo se sice do vedení po rohovém kopu Pšikala, který si Palík srazil do vlastní sítě. Domácí však dokázali skóre otočit a získat tak pro ně velmi důležité tři body. Blansko po čtvrté venkovní prohře v řadě kleslo na předposlední místo tabulky. V dalším kole hostí svěřenci trenéra Martina Maši v sobotu 28. října od 14:30 na stadionu na Údolní TATRAN Ždírec nad Doubravou.



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - T. Haloda [-] (81. P. Ševčík [-] ) , O. Čaňo [-] (46. P. Miklovič [-] ) , M. Palík [-] - L. Pilka [-] , O. Crla [-] , P. Silnica [-] , V. Valenta [-] , D. Sedláček [-] , R. Bihári [-] (87. P. Fruhauf [-] ) - L. Jaroněk [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , P. Imramovský [-] , T. Feik [-] - L. Závodný [-] , M. Šmerda [-] , L. Chloupek [-] (86. M. Mlčoušek [-] ) , J. Pšikal [-] , T. Škrabal [-] - M. Hladký [-] (55. D. Šmerda [-] ) , J. Trtílek [-] -

ŽK: 25. L. Pilka - 49. L. Závodný , 60. J. Trtílek , 72. P. Imramovský , 81. M. Šmerda .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SOUKAL Bedřich, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.