1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štursův gól "last minute" přinesl tři body!


Branky


0

Stoprocentní bilanci na domácí půdě udrželi fotbalisté FC Žďár nad Sázavou také v posledním domácím utkání letošního podzimu v moravskoslezské divizi D. Starou Říši jsme zdolali díky brance Štursy z poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas krajského derby přinesl vyrovnanou podívanou, více šancí si ale vytvořila hostující Stará Říše. Ta největší přišla ve 26. minutě, kdy Žďár od inkasované branky zachránil jen famózní zákrok Konráda, který při tečované střele jednoho z hostujících hráčů předvedl excelentní zákrok. Ve 40. minutě přišla další nebezpečná příležitost hostů, ale gólman Žďár se opět vyznamenal. Dvě minuty před pauzou se hráči Žďáru dostali do rychlého přečíslení, Kunstmüller připravil tutovku pro Vopršala, ale jeho střelu jeden z hostujících obránců srazil na roh.

 

Ve druhé půli byli domácí jasně lepším celkem, tlačili se do koncovky, ale do vyložené příležitosti se nedokázali propracovat. Když už se schylovalo ke spravedlivé dělbě bodů, zahrál v poslední minutě zápasu Fiala rohový kop a Štursa hlavou rozhodl o tom, že hráči Žďáru zakončili podzimní část se stoprocentní bilancí na domácí půdě. Ve zbývajících dvou utkáních první poloviny sezony se fotbalisté FC Žďár představí na hřištích soupeřů, ve Velké Bíteši a v Třebíči.

 

zdroj: http://www.fczdas.cz



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , R. Štursa [-] , Š. Wasserbauer [-] - R. Sodomka [-] (74. J. Mašek [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-] , L. Trojánek [-] (82. L. Komínek [-] ) , R. Kunstmüller [-] (87. J. Nedvěd [-] )

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - A. Šmíd [-] , A. Plichta [-] (87. J. Sobotka [-] ) , M. Vacek [-] (69. I. Rygl [-] ) , M. Kelbler [-] (83. J. Smejkal [-] ) , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , R. Nehyba [-] , R. Cipruš [-]

ŽK: 45. Š. Wasserbauer , 57. L. Trojánek , 60. P. Fiala - 27. P. Severa , 65. A. Šmíd , 67. L. Hekerle .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.