0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice doma nestačily na Havlíčkův Brod


Branky


0

V dnešním utkání si po předchozích výkonech domácího Slovanu vcelku překvapivě odvezli všechny body hosté do Havlíčkova Brodu. Domácím hráčům se vymstilo neproměnění několika vyložených šancí v první půlhodině zápasu. Po obdržené brance ve 34´ se jim již pozorně bránící hosty, i přes značnou územní převahu ve 2. poločase, překonat nepodařilo a Havl. Brod tak vybojoval cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V 8´ po nákopu Kršáka z poloviny hřiště pronikl zleva do 16 hostí Pazourek, jeho centr na zadní tyč odhlavičkoval před Vaňkem Prchal. Podobnou akci, tentokrát po vysunutí Selingerem, předvedl Pazourek ve 14´. Po jeho přihrávce od levé čáry 16 se v prostoru levého rohu malého vápna pěkně uvolnil Novotný, který z výhodné pozice trefil pouze nohy brankáře. V následující minutě po dlouhém autu domácího Četného z levé strany přihrál v 16 hostí Drbal o brankové čáry zpět na hranici malého vápna volnému Pazourkovi, jeho hlavičku mířící do branky ale Jiří Kubát z brankové čáry vykopl. Po následném rohu se dostal k zakončení Šíp, jeho střelu z hranice 16, na kterou golman nedosáhl, vykopl z branky Svoboda. Ve 26´ se pokusil využít nedorozumění brankáře Kubáta a stopera Berkyho na hranici 16 hostů Selinger, jeho pohotový lob přes obrannou linii minul těsně levý horní roh branky. Ve 30´, po přihrávce Buršíka ze středu hřiště, centroval zprava do 16 hostí Černý, kde se do centru položil před malým vápnem nabíhající Novotný a míč z jeho hlavy trefil pravou tyč branky. O osudu utkání rozhodly 33´ a 34´. Nejprve zblokoval Zádrapa na roh střelu hostujícího Bartoka, který po rychlém protiútoku hostí pronikl sleva do 16 domácích. Po následném rohu opět Zádrapa vyrazil na roh nebezpečnou střelu Polívky z prostoru penalty směřující k levé tyči branky. Po tomto rohu zahraném z levé strany se míč dostal na pravou stranu malého vápna, kde domácí obrana nechala osamoceného kapitána hostí Háněla, který přesnou střelou zajistil hostím vedení. Ve 29´zahrával přímý kop domácích z 25 m Černý, jeho střelu přes zeď padající k pravé tyči ale dnes výborně chytající Kubát vytěsnil mimo tyče. 

 

Ve 2. poločase domácí marně hledali cestu k ohrožení soupeřovy branky. Hosté se soustředili na bránění výsledku a občas zahrozili rychlým útokem do otevřené obrany domácích. V 55´ zahrával přímý kop z 18 m Pazourek, míč mířící k levé tyči Kubát opět vyrazil. Snad poslední šanci v zápase si domácí vypracovali v 61´, kdy po rohu Kuglera z levé strany hlavičkoval Drbal z hranice brankoviště těsně nad břevno branky.     

 

Autor: Vladimír Lapeš  



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (75. J. Vítámvás [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (70. O. Přichystal [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , J. Vaněk [-] (58. D. Moučka [-] ) , T. Buršík [-] , M. Kršák [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - O. Berky [-] , J. Prchal [-] , M. Plíšek [-] , K. Svoboda [-] - P. Bartok [-] , O. Štědrý [-] , J. Kubát [-] , A. Polívka [-] - M. Polcar [-] (89. D. Henek [-] ) , R. Háněl [-] (84. P. Karlík [-] ) -

ŽK: 43. F. Novotný , 62. M. Kugler , 76. T. Selinger , 88. J. Černý - 54. J. Kubát , 70. J. Prchal .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - KADLEC Václav, PETKO Marko.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.