Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina udělila lekci Bzenci


Branky


0

V rámci 15. kola FORTUNA MSD sk. D čekal Nové Město výjezd do Bzence. Oba týmy postrádali své opory. Domácí vyloučené hráče Šmahaje a Mokrého. Hostům chyběli Smetana s Wolkerem ze zdravotních důvodů, kteří na Hodonínsko ani necestovali a Prokopec tentokrát zůstal na lavičce náhradníků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu nic nenasvědčoval divokému výsledku, o které v tomto kole opět není nouze. Hrálo se mezi velkými čtverci. Za zmínku stojí rychlé vyběhnutí Jurana, před dobíhajícím bzeneckým útočníkem a na druhé straně kapitán Michal provětral z přímého kopu koruny stromů. Ve 25. minutě po faulu na Ošmeru rozehrával od postranní čáry PVK opět Lukáš Michal, míč tečoval před malým vápnem domácí obránce, který doputoval na zadní tyč k Víchovi, který bez problému doklepl kluzem míč do Kůřilovy sítě a otevřel skóre zápasu – 0:1.

 

 

O šest minut později přišel o čisté konto Juran, který vyběhl na míč domácích, ale útočník jej loboval a balón si našel dobíhající kapitán domácích Kasala a vstřelil svou 14 branku sezony – 1:1. Byla to nedůslednost naší obrany. Jenže před touto vyrovnávací situací se dvakrát zastřeloval slibně hostující Dočekal, jenže místo navýšení vedení, přišlo právě Kasalovo srovnání skóre, škoda. Ve 38. minutě přišla spolupráce Dočekala s Ošmerou, kteří vymíchali stopera domácích a druhý jmenovaný se řítil sám v brejku na Kůřila, Petr Ošmera se nemýlil a rozvlnil síť domácích k levé tyči podruhé – 1:2. O dvě minuty později na střelce druhé branky vyrobili domácí faul a z 20 metrů se přes zeď parádně trefil Dočekal – 1:3. Tyto dvě slepené branky určily další ráz zápasu. Hosté zbytek poločasu dohráli s míčem na svých kopačkách, naopak domácí byli, jako opaření.

 

 

Po změně stran byli ze začátku více na míči domácí, ale hráči Nového Města je k ničemu podstatnému nepustili. Lepším celkem byli hosté, gólově se však prosadili až v závěrečné čtvrthodině zápasu. V 77. minutě poslal Michal kolmým pasem do šance Dočekala, který svým desátým gólem podzimu gólmana Kůřila s přehledem překonal – 1:4.

Od tohoto okamžiku domácí úplně rezignovali a fotbalisté Nového Města měli spoustu příležitostí k dalšímu zvýšení skóre, prosadili se ale pouze jedenkrát, když střídající Skalník M. po čtyřech minutách na hřišti uzavřel vystavený účet zápasu – 1:5.

 

zdroj: https://www.sfkvrchovina.com



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - T. Petrucha [-] , T. Košut [-] , L. Mlýnek [-] - L. Škodík [-] (46. J. Justel [-] ) , M. Petrucha [-] , D. Pelikán [-] , P. Horňák [-] , M. Hubr [-] - A. Paták [-] (82. T. Pollák [-] ) , P. Kasala [-]

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - P. Chalupa [-] (84. O. Košík [-] ) , O. Vícha [-] , D. Bača [-] - L. Michal [-] , R. Blažíček [-] (73. P. Prokopec [-] ) , L. Zbytovský [-] , M. Žák [-] , K. Skalník [-] , P. Ošmera [-] - M. Dočekal [-] (82. M. Skalník [-] )

ŽK: 39. T. Petrucha - 58. M. Dočekal .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Buček Vítězslav - SLOVÁČEK Adam, ŠKROBÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.