0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

15.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč pokračuje v nepřesvědčivých výkonech


Branky


18. P. Musil , 28. F. Palkovič , 41. P. Musil , 87. J. Hloch
0

Třebíč nebodovala ani v posledním podzimním mistrovském utkání, když na domácím hřišti prohrála s Břeclaví 0 : 4. Hosté rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, který vyhráli 0 : 3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První brankové příležitosti si vytvořili domácí, ty ale skončily nevyužity. Nejprve přímý volný kop Kafoňka skončil těsně vedle, následně při rozehrání rohového kopu Maleta trefil zadní tyč břeclavské branky. Hosté hned odpověděli brejkem, ale přečíslení třebíčské obrany nedokázali zužitkovat. Po dalším zahraném rohovém kopu domácích hosté opět podnikli rychlý protiútok, který již zakončili brankově, když po přihrávce Kristona skóroval Musil. Nedůslednost domácí obrany dokázali hosté do poločasu potrestat ještě dvakrát, když se střelecky prosadili Palkovič a svým druhým gólem v utkání Musil. Břeclav měla po změně stran zápas pod kontrolou a hrozili protiútoky, které ztroskotávaly na obraně a nebo končily mimo tři tyče. Největší šanci domácích měl Renát, ke kterému se ve vápně dostal balon, ale trefil jen vyběhnuvšího Šurkalu. Snížit mohl ještě Novák, na kterého po odrazu zývala napůl odkrytá branka, ale z velkého vápna trefil jen břevno. V závěru utkání ještě oslabil domácí tým Karásek, který byl vyloučen po druhé žluté kartě. Následnou početní výhodu dokázali hosté využít gólem Hlocha, který tak upravil výsledek utkání na konečných 0 : 4 pro hosty z Břeclavi.

 

zdroj: http://www.hfktrebic.cz



Sestavy


HFK Třebíč
T. Ujčík [-] - R. Bence [-] , L. Karásek [-] , D. Kovář [-] (74. P. Florián [-] ) , V. Maleta [-] , P. Novák [-] , D. Lorenc [-] (46. A. Macek [-] ) , M. Kafoněk [-] , A. Suchna [-] , S. Renát [-] (74. T. Staněk [-] ) , A. Beránek [-]

MSK Břeclav
J. Šurkala [-] - M. Kriston [-] , F. Palkovič [-] , V. Martinović [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , J. Fiala [-] (81. T. Trčka [-] ) , T. Horčička [-] (77. I. Serafin [-] ) , P. Simandl [-] (61. D. Nemec [-] ) , J. Hloch [-]

ŽK: 32. L. Karásek , 68. M. Kafoněk - 32. L. Ianosteac , 34. V. Martinović . ČK: 80. L. Karásek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Soukal Bedřich - STANĚK Josef, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.