1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice remizovaly s Blanskem


Branky


8

Rosičtí chtěli potvrdit poslední povedené domácí zápasy. Blansko se ukázalo jako kvalitní protivník a díky Kratochvílově trefě ze závěru zápasu bere bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Rosicím se o víkendu doma podařilo rozdrtit Polnou. Blansko naopak po povedených výjezdech podlehlo doma Břeclavi. 

 

Hned v úvodní minutě si na centr Kuldana naskočil Trtílek, hlavou však poslal míč přímo do rukavic Zádrapy. Těžší situaci řešil rosický brankář v 6. minutě, kdy Kuldan vystřelil z 25 metrů, míč na mokrém terénu sklouzl a Zádrapa ho s pomocí tyče vytěsnil na roh. Domácí poprvé zahrozili v 9. minutě, kdy Malata přihrál z pravé strany Havláskovi, ale jeho střelu Záleský kryl. Ve 12. minutě odcentroval Pšikal a propadený míč podruhé rozezvonil pravou tyč domácí branky. V 16. minutě uvolnil Selinger za obranu hostí Moučku, tomu ve skórování zabránil včasným vyběhnutím Záleský. Ve 32. minutě utekl po pravé straně Trtílek, ale svůj únik však zakončil střelou vedle. První branka padla ve 40. minutě, kdy Záleský pouze vyrazil střelu Selingera a dobíhající Kršák dorazil míč do sítě, rosickou radost ale překazil zdvihnutý praporek pomezního rozhodčího. Blízko k regulérní brance byl Slovan ve 44. minutě, kdy Kuglerův roh přizvedl na přední tyči Malata a Havlásek z malého vápna hlavičkoval těsně nad. V poslední minutě první půle se do dobré příležitosti dostali i hosté, Dvořákovu hlavičku ale dokázal zastavit na brankové čáře Černý.

Kratochvíl zajistil Blansku bod

I začátek druhého poločasu patřil Blansku. Ve 48. minutě napřáhl z 30 metrů Pšikal a Zádrapa vynikajícím zákrokem vytěsnil jeho projektil na břevno. V 56. minutě obešel Kratochvíl na pravé straně Kršáka, branku však přestřelil. Rosičtí postupně začali získávat půdu pod nohama, jejich akce ze 70. a 71. minuty ale brankou neskončily, protože nejprve dobře zasáhl Záleský a podruhé Malata pálil vedle. Gólu se domácí dočkali v 73. minutě, kdy se po závaru před blanenskou brankou dostal míč na velké vápno k Selingerovi, který s pomocí teče překonal Záleského – 1:0. Pojistku mohl přidat v 76. minutě Moučka, kterého našel na zadní tyči osamoceného Pazourek, branku ale o kousek minul. Ani v 79. minutě se Moučkovi nepodařilo dostat míč mezi tři tyče, když z levé strany pálil pouze do boční sítě. V 83. minutě hosté zahrozili ze standardní situace, když střídající Feik hlavičkoval nad. O dvě minuty později přešel Sodomka přes Kršáka, přihrál pod sebe nabíhajícímu Chloupkovi, jehož střelu Havlásek sice zastavil, míč se ale odrazil přímo k nohám Kratochvíla, před kterým stála prázdná branka – 1:1. Domácí obdržená branka nepoložila a v nastaveném čase mohli rozhodnout. Nejprve Moučka postupoval v 91. minutě sám na Záleského, ten ho však vychytal a poté v 92. minutě našel Buchta ve vápně Malatu, který zakončil těsně vedle levé tyče. Utkání tak skončilo dělbou bodů.

 

Rosice jedou v dalším kole do Břeclavi. Blansko se pokusí bodovat ve Žďáře nad Sázavou.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , D. Moučka [-] , T. Selinger [-] (90. O. Přichystal [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] (46. R. Buchta [-] ) , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Gromský [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kratochvíl [-] , F. Kuldan [-] (78. L. Chloupek [-] ) - R. Dvořák [-] - J. Pšikal [-] (83. T. Sodomka [-] ) , L. Závodný [-] (73. T. Feik [-] ) , J. Trtílek [-]

ŽK: 61. D. Pazourek , 81. P. Malata , 87. P. Šíp - 33. L. Závodný , 33. D. Záleský , 78. J. Trtílek .
Hráči zápasu: D. Moučka - J. Kratochvíl .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - KOLÁČEK Jan, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: výhra domácích

Rosice budou pokračovat v dobré formě z posledních zápasů a s Blanskem si bez větších potíží poradí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích