0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj bez branek


Branky


8

Velká Bíteš měla na domácím pažitu jedinečnou šanci odskočit Strání. Pokračovala však v jarním střeleckém trápení a hosté získali první bod na hřištích soupeřů v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Ve Velké Bíteši se odehrál důležitý zápas v boji o záchranu v soutěži. Utkal se druhý nejhorší tým na domácím hřišti s týmem, který čekal na první bod z hřiště soupeře. Strání na podzim Velkou Bíteš 3:1 porazilo, a tak šlo i o to, kdo bude mít v lepší vzájemné zápasy.

 

Úvod utkání byl opatrný, ani jeden z hráčů nechtěl udělat chybu. V 6. minutě zničehonic zahrozili hosté, když přišel centr z levé strany, hlavička hostujícího hráče a fantastický zákrok Matiáška. Poté se hra vrátila do úvodní šedi. První větší šance domácích přišla v polovině první půle. Richard Novotný dvě minuty sám před brankářem nedotáhl do konce chytrý, ale bohužel příliš nízký lob. Pak se šikovně protáhl po levé straně před branku Ryan Whittingham, v poslední možné chvíli přes hostujícího obránce v těžké pozici dokonce i zakončil, míč ale dokázal z brankové čáry odvrátit jeden z hostujících hráčů. Těsně před vypršením úvodní půlhodiny se pak zjevil ve vyložené pozici sám před brankářem Pohl, ale tváří v tvář strážci hostující svatyně rovněž neuspěl. Následně se ukázal hbitý Obiechina , který několikrát provětral domácí defenzivu a v jedné ze šancí z dobré pozice přestřelil. Tím byl účet šancí v první půli uzavřen, protože oba týmy se opět ukryly do obranné ulity, ze které nehodlaly vylézt ven.

Domácí spalovali šanci za šancí

Poločas přinesl do sestavy Velké Bíteše změny. Ondřeje Muchu nahradil útočně laděný Tomáš Juříček, Richard Novotný se stáhl do zálohy. Obraz hry se ale příliš nezměnil. Oba týmy opět začaly sázet především na jistotu. Domácí měli několik standardních situací, ale nic z nich nebylo. V 66. minutě se Tomáš Juříček dostal úplně sám před hostujícího brankáře, s přehledem jej překonal, prudký míč ale trefil břevno, odrazil se do země a ven z branky. Na druhé straně hřiště dvě minuty poté sám před Martinem Matiáškem naprosto selhal hostující Frühauf a vůbec netrefil branku. Hostující opora Copko se sice ještě jednou dostala po rychlém sprintu z levé strany před Matiáška, zakončil ale velmi nepřesně a nedlouho poté jeho další sprint skončil ulehnutím na trávník a vynuceným střídáním. Závěr zápasu už vyložené šance nepřinesl a na ukazateli skóre tak zůstala remíza 0:0. 

 

Velkou Bíteš čeká duel v Bzenci. Strání čeká další záchranářský souboj, tentokrát doma s Havlíčkovým Brodem.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Se soupeřem, který nic pořádného nepředvedl, jsme si vytvořili snad osm vyložených příležitostí, ale selhali jsme v koncovce. Výsledek je pro mě zklamáním.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - L. Kopáček [-] , J. Pokorný [-] , O. Halas [-] , T. Mrňa [-] - L. Daněk [-] , R. Novotný [-] , J. Chlup [-] , R. Whittingham [-] , O. Mucha [-] (46. T. Juříček [-] ) - J. Pohl [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - J. Gardian [-] , M. Lorenc [-] , J. Mimochodek [-] - L. Pilka [-] , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] , R. Straňák [-] (46. M. Palík [-] ) , P. Obiechina [-] , A. Juma [-] (46. D. Sedláček [-] ) - D. Copko [-] (80. O. Čaňo [-] )

ŽK: 62. J. Pokorný - 75. P. Fruhauf .
Hráči zápasu: J. Chlup , J. Pohl - P. Obiechina .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - NIEDERLE Zdeněk, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: výhra domácích

Strání na venkovních hřištích v této sezóně nezískalo ani bod a tato bilance se nezmění ani na hřišti Velké Bíteše. Domácí v bojovném utkání, které příliš fotbalové krásy nepřinese zvítězí 1:0.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza