1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina odstřihla Šumperk z boje o postup


Branky


76. M. Olejník - 17. K. Skalník , 28. M. Dočekal , 51. K. Skalník (p.)
8

Důležitý zápas v boji o postup zvládla v Šumperku lépe Vrchovina. Souboj na čele tabulky se tak zúžil na dva týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Ke šlágru kola odjela SFK Vrchovina na hřiště Šumperka, který by se v případě výhru zapojil do boje o postup. Vrchovina je však jednoznačně nejlepším týmem na hřištích soupeřů.

 

Vedoucí tým tabulky byl v úvodu aktivnější, ale Smetana ani Chalupa v dobrých pozicích přestřelili domácí branku. V 17. minutě domácí nejprve odvrtáli nebezpečného Zbytovského standardku. Poté však Wolker našelna pravém kraji Chalupu, který obešel beka a přesným centrem našel hlavu Kamila Skalníka - 0:1. Ve 28. minutě Lukáš Michal zatlačil na domácho beka, který zpětnou upřihrávkou brankářovi našel pouze hostujícího střelce Dočekala, ten obešel Kreizla a dopravil míč do prádzné brány - 0:2. Poté se do příležitostí dostali i domácí. Horák v dobré pozici hlavou minul bránu a podobně se vedlo i Nimrichtrovi. 

Vrchovina si vedení pohlídala

Druhá půle začala lépe pro hosty. V 50. minutě hledal Michal Skalník bratra Kamila, ale ten byl na hraně malého vápna stažen a sudí Broskevič odpískal penaltu. K té se postavil sám faulovaný hráč a s notnou dávkou štěstí překonal Kreizla - 0:3. Domácí se snažili tvořit hru a být více na míči. To se jim sice dařilo, ale vedoucímu celku tabulky nabízeli nepřeberné množství brejkových situací. Vrchovina všakl žádnou z nich nevyužila, a tak se korekce skóre dočkali domácí. V 76. minutě se po Rozsívalově rohu prosadil nepokrytý Milan Olejník - 1:3. Tímto výsledkem také utkání skončilo. 

 

Vrchovina v neděli hostí Starou Říši. Do Śumperka přijede Ždírec nad Doubravou.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Věděli jsme, že stojíme proti nejzkušenějšímu mančaftu v soutěži. Za stavu 0:2 to pro nás bylo hrozně těžké. Škoda neproměněných šancí na konci první půle, ty nás mohly vrátit do zápasu. I když jsme neodehráli špatný zápas, tak byli hosté lepší v zakončení a finální fázi.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Naordinoval jsem týmu se svými kolegy náročný styl hry. Tím byl vysoký presink, který nás dovedl k úspěchu v tomto tolik očekávaném zápase. Samozřejmě mužstvo není schopné po celý zápas držet tak vysoké tempo, po třetí brance jsme začali spořit síly. Bohužel ani nám se však nevyhnula zranění a nucená střídání, škoda.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Muzikant [-] (85. R. Kühndel [-] ) , M. Šinogl [-] , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Ševčík [-] (62. M. Podhorný [-] ) , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] (69. P. Dostál [-] ) , F. Rozsíval [-] , M. Smrž [-] , J. Bernard [-]

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - O. Košík [-] , L. Smetana [-] , O. Vícha [-] (78. P. Prokopec [-] ) , P. Chalupa [-] (46. D. Bača [-] ) - K. Skalník [-] , L. Zbytovský [-] , L. Wolker [-] - M. Dočekal [-] , L. Michal [-] , M. Skalník [-] (87. V. Dobrovolný [-] )

ŽK: 65. J. Bernard , 84. L. Horák - 29. M. Skalník , 74. L. Zbytovský .
Hráči zápasu: L. Horák - L. Zbytovský , K. Skalník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - BĚHAL Radek, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: výhra hostů

Šumperk bude jistě chtít snížit náskok vedoucí Vrchoviny, ale stejně jako v utkání s námi doplatí na neproměňování šancí a Vrchovina zvítězí. Tipuji výsledek 1:2.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích