2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk přehrál Polnou


Branky


10. F. Rozsíval (p.) , 84. M. Muzikant
0

Do Šumperka dorazila Polná, kterou přes zimu poznamenaly mnohé změny. Z výhry se nakonec díky brankám Rozsívala a Muzikanta radovali svěřenci kouče Hecla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsíval otevřel skóre

Úvod utkání patřil Šumperku, který byl rychlejší a důraznější. Domácí dostali Polnou tlak, z čehož vyplynula sporná penalta po Čížkově ruce, k jejíž exekuci se v 10. minutě postavil Rozsíval a Skočdopole si s jeho střelou nevěděl rady - 1:0. Inkasovaná branka probudila svěřence Michala Lovětínského. Nejblíže k vyrovnání byl hostující útočník Bajer, ale šumperský brankář Kreizl jeho ránu k tyči bravburně vyrazil. Do kabin šli tak spokojenější domácí.

Muzikant v závěru pečetil vítězství

Ve druhém poločase byli lepší hosté, kteři převzali otěže zápasu a hnali se za vyrovnáním. Ve velké šanci se ocitl Jiří Klíma, ale z malého vápna nechal vyniknout strážce domácí svatyně. Poté se v dobré šanci objevil Bajer, ale branku nevstřelil. Stejně se vedlo i Tlačbabovy s Urbánkem, a tak to byli domácí, kteří v 84. minutě rozhodli o osudu utkání. Domácí se dostali do brejku a centr z pravé strtany prodloužil do sítě Michal Muzikant - 2:0. Vzápětí mohl snížit Vedral, ale hradbu těl nepropálil. 

 

První jarní zápas tak výsledkově vyšel lépe Šumperku, ale Polná rozhodně herně nezklamala. Šumperk v příštím kole hraje v Tasovicích. Polnou čeká druhý venkovní zápas v řadě, tentokrát v Břeclavi.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Jak jsme hráli v přípravě po zemi, tak dnes to nešlo, protože soupeř to hned od začátku cpal nahoru a poté se rval o odražené míče. Pokud jsme to ale dali na zem, tak nám to šlo, důkazem byla akce před prvním gólem. Musím uznat, že na nás soupeř ve druhé půli vyvinul tlak. Jsme hrozně rádi za body a teď pojedeme už klidnější do Tasovic něco uhrát a budeme doufat, že se nějací hráči uzdraví a jednáme ještě o nějakém příchodu

Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Umřeli jsme na neproměňování šancí. Domácí nás zatlačili jen v úvodu zápasu. Za předvedenou hru musím kluky pochválit, sice máme nulu, ale do příštích zápasů je to příslib. Když na tenhle výkon navážeme, tak body sbírat budeme.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Smrž [-] , M. Šinogl [-] , M. Muzikant [-] (89. V. Simon [-] ) , M. Olejník [-] , P. Dostál [-] (61. J. Ševčík [-] ) , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , J. Bernard [-]

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Hrdlička [-] (79. Z. Tlačbaba [-] ) , J. Bajer [-] , J. Klíma [-] , F. Vedral [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] (87. J. Caha [-] ) , J. Holub [-] (70. J. Fadrný [-] )

ŽK: 54. R. Jurásek - 90. J. Bajer .
Hráči zápasu: M. Kreizl , M. Muzikant - J. Bajer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - RICHTÁR Jaromír, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.