Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk vyloupil Tasovice


0

V Tasovicích se hrálo o to,kdo potvrdí první jarní výhru. Šumperk dvěmi brankami orámoval první poločas a vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šumperk po půli vedl

Šumperku skvěe vychází vstup do jara a ve druhém utkání si svěřenci Bohdana Hecla připsali druhou výhru, tentokrát poměrem 3:0 v Tasovicích.

 

Hostům skvěle vyšel vstup do utkání, když v 5. minutě otevřel po akci Šinogla s Rozsívalem skóre Nimrichtr - 0:1. Poté se do tlaku dostali domácí, ale do šancí se dostávali jen stěží, a tak přišel trest. V poslední minutě prvního poločasu se pěknou individuální akcí blýskl Rozsíval, který po pěkné zasekávačce zamířil na zadní tyč a nedal domácímu brankáři šanci - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce už toho moc k vidění nebylo, jelikož hru komplikoval nepříjemný silný vítr. Pojistku přidali hosté v 65. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil Rozsíval. Ten využil chyby posledního hráče domácího celku a s nabídnutou šancí si věděl rady. Od této chvíle se duel prakticky jen dohrával. Hosté měli ještě nekolik solidních šancí, ale vedení se jim už navýšit nepodařilo.

 

Tasovičtí tak ze dvou domácích duelů mají tři body a v příštím kole je čeká cesta na Vysočinu, kde se utkají s týmem ze Staré Říše. Šumperk bude chtít na skvělý vstup do jarní části sezóny v utkání s Břeclaví, která do Šumperka přijede v neděli.



Ohlasy k zápasu



FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): K zápasu jsme jeli s cílem bodovat, ale zároveň jsme ctili kvality soupeře, který minulé kolo celkem jasně přehrál Rosice. K tomu jsem měl trochu strach, protože stále máme potíže se sestavou, navíc jsme doposud mohli trénovat jen na umělce. Trochu jsme si koledovali o vyrovnání, ale zvládli jsme to a branka v poslední minutě prvního poločasu rozhodla. Doufám, že v nastoleném trendu budeme pokračovat.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - Z. Mička [-] , R. Švarc [-] (75. R. Lapeš [-] ) , J. Čermák [-] (67. P. Jakub [-] ) , L. Hrazdílek [-] , J. Švejkar [-] , J. Rapouch [-] , P. Horáček [-] , M. Rygl [-] (67. M. Garčic [-] ) , M. Blahoudek [-] , M. Paul [-]

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - M. Smrž [-] , M. Šinogl [-] (76. J. Ševčík [-] ) , L. Horák [-] (70. T. Maňka [-] ) , M. Olejník [-] , P. Dostál [-] , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , J. Bernard [-]

ŽK: 87. M. Blahoudek - 42. L. Horák .
Hráči zápasu: F. Rozsíval .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nejedlý Tomáš - ROSICKÝ Jakub, VONEŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.