2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání si poradilo se Bzencem


Branky


2. A. Juma , 2. A. Juma , 56. L. Pilka , 56. L. Pilka
0

Strání doma potřebovalo porazit Bzenec, a to se mu také díky brankám Abdallaha  Jumy a Pilky podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strání po půli vedlo

Dvakrát odložený vstup do jarních odvet sestupem ohroženému Strání vyšel. Celek z Uherskohradišťska oplatil Bzenci podzimní debakl 0:6, a pokud by ve druhé půli proměnil i další vyložené šance, klidně mohl vyhrát výraznějším rozdílem.

 

Jako první se domácím fanouškům ukázal Afričan Abdallah Juma, který ve 2. minutě dotáhl do gólového konce akci další výrazné posily, slovenského útočníka Copka - 1:0. Hosté mohli skóre srovnat, ale dorážejícího Rešku vychytal pohotový gólman Popelka. Osmadvacetiletý brankář pak spoluhráče podržel i při střelách bzeneckého nováčka Šimánka a hlavičce stopera Vaverky.

Domácí si vedení pohlídali

Strání mělo ve druhé půli navrch, vinou bídné koncovky ale nemělo až do konce střetnutí klid. Další dvě tutovky zazdil výborně hrající Copko, hlavička nového stopera Lorence po rohu skončila na tyči. Prosadil se až Pilka, který si poradil s hostujím brankářem - 2:0. Konstrukce branky pomohla hostům také po ráně Pilky. Straňák zase zblízka mířil do boční sítě. Domácí trenér v 71. minutě poslal na trávník také další africkou akvizici. Nigerijec Pentecost Obiechina nahradil kamaráda Jumu a blýskl se povedenou ranou, kterou pozorný Maňák kryl.

 

Strání tak vstoupilo do jarních odvet výborně a v příštím kole zajíždí do Nového Města na Moravě k zápasu s SFK Vrchovina. Bzenec se utká na domácím hřišti se Ždírcem nad Doubravou.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Vstup nám vyšel nejlépe, jak mohl. Takový začátek zaskočí každého. Bzenci trvalo, než se z inkasované branky vzpamatoval. Uklidnil nás druhý gól. Zápas ovlivnil silný vítr. V prvním poločase pomáhal hostům, kteří si i díky němu vytvořili umělý tlak. Po přestávce už foukal v náš prospěch




Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] , J. Gardian [-] , M. Lorenc [-] - A. Juma [-] (71. P. Obiechina [-] ) , L. Pilka [-] (84. M. Bruštík [-] ) , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] , R. Straňák [-] (77. D. Sedláček [-] ) - D. Copko [-]

TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - M. Vaverka [-] , J. Mokrý [-] , T. Košut [-] - M. Hubr [-] , M. Petrucha [-] , J. Justel [-] , D. Pelikán [-] , T. Reška [-] - D. Šimánek [-] (76. A. Paták [-] ) , P. Kasala [-]

ŽK: 50. P. Fruhauf , 55. A. Juma , 89. M. Palík - 29. M. Petrucha , 41. P. Kasala , 75. J. Mokrý .
Hráči zápasu: M. Lorenc , D. Copko .
Počet diváků: 392. Rozhodčí: GREČMAL Michal - KOLÁČEK Josef, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.