Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 15:30

20.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec deklasoval Ždírec


Branky


11

Ždírec po půli v Bzenci vedl, ale domácí ve druhém poločase spustili kanonádu, která se zastavila na skóre 5:1. Hattrickem se blýskl Petr Kasala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štukhejl poslal hosty do vedení

Ždírečtí po volnu v minulém koje jeli do Bzence, který chtěl odčinit prohru ze Strání.

 

Hostům vyšel vstup na jedničku, když se o standardní situaci v 6. minutě prosadil Štukhejl - 0:1. vedení se hostům podrželo udržet až do konce poločasu, a to i přes to, že domácí byli velmi nebezpeční. Hostující defenziva v čele s gólmanem Bartalošem však v úvodní půli odolávala. Do kabin tak šli spokojenější hosté.

Domácí ve druhé půli otočili

Domácí však vlétli do druhé půle jako uragán a při chuti byl především kapitán Petr Kasala. Ve 49. minutě Mokrého centr prodloužil Pelikán a nikým neatakovaný Kasala se na zadní tyči nemýlil - 1:1. O sedm minut později po dlouhém nákopu propadl míč až k Pelikánovi, který z hranice velkého vápna zamířil přesněk tyči - 2:1. V 65. minutě chtěl Jiroutek pohlídat míč, který mířil za čáru, ale hbitý Košut míč získal a vyzval ke skórování Kasalu - 3:1. o tři minuty bylo s hosty ještě hůře, když se po ztrátě hostů dostali do míče do brejku a Kasala dovršil hattrick - 4:1. Na konečných 5:1 upravil v závěru krásnou ránou Šmahaj. Domácí tak ovládli hruhou půli a zvítězili jasně 5:1.



Ohlasy k zápasu



TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Je škoda, že jsme v první půli nepřidali druhou branku. Po čtyřech brankách ve druhé půli bylo po zápase. Domácí ukázali, že mají dvě tváře. Velmi jim pomohl návrat Šmahaje, který zpevnil jejich defenzivu.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - T. Košut [-] , M. Vaverka [-] , L. Mlýnek [-] , J. Mokrý [-] - D. Pelikán [-] , J. Justel [-] (67. T. Reška [-] ) , M. Hubr [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-] (88. M. Kolluch [-] ) , A. Paták [-] (84. D. Ondříšek [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Novotný [-] , M. Najman [-] (71. M. Slavík [-] ) , P. Klimeš [-] (63. P. Pátek [-] ) , T. Jiroutek [-] (71. R. Kolouch [-] ) , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , L. Mrázek [-] , P. Kučera [-] , R. Michalec [-]

ŽK: 32. R. Michalec , 79. P. Novotný .
Hráči zápasu: J. Justel , P. Kasala , D. Šmahaj .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Hanák Petr - BERNATÍK Tomáš, LIŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Sodomka
Tip experta: remíza

Tipuji hodně vyrovnaný fotbal - 1:1.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích