0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár vyhrál v Polné


Branky


11

Žďárští chtěli potvrdit tři body z derby a v Polné se jim to díky Šindelkově brance povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šindelka poslal hosty do vedení

Žďárští chtěli v Polné navázat na povedený start do jara. Polná potřebovala po dvou smolných venkovních prochrách bodovat.

 

V 7. minutě hosté zahrávali standartní situaci z levé strany, ale Šindelkova hlavička skončila mimo. Od této chvíle Žďár převzal iniciativu a soupeře přitlačil na jeho polovinu. V 10. minutě na Fialův centr tentokrát z levé strany nabíhající hráči nedosáhli a domácí brankář vyrazil míč na rohový kop. Z následujícího rohu hledal Trojánek Nedvěda, ale ani jeho hlavička nenašla cestu mezi tři domácí tyče. V 18. minutě se poprvé osmělili i domácí a nebezpečný centr domácího kapitána Urbánka vyrazil brankář Konrád na šestnáctku, kde Šerý prudkou střelou překonal Konráda, ale z brankové čáry míč vyhlavičkoval Šindelka. V 31. minutě již se skóre měnilo. Centr po standardce z levé strany našel hlavu Šindelky, který lehce lízl balón, který skončil za zády bezmocného domácího gólmana - 0:1. Domácí se před přestávkou snažili o vyrovnání, když po akci z levé strany se po centru dostal míč opět k agilnímu Urbánkovi, kterého střelu však Konrád nohou vyrazil. Poločas skončil lépe pro hosty ze Žďáru.

Ve druhém poločase branka nepadla

V úvodu druhého poločasu Sodomka hledal hlavu Vopršala, který ale přesně nezakončil. V 51. minutě zahrozili také domácí po rozehraném rohu na přední tyč, kde hlavou tečovaný míč proletěl malým vápnem do zámezí. V 53. minutě domácí předvedli akci po levé straně a zpětnou nahrávku do vápna si našla opět Urbánka, ale z jeho přízemní střelou si Konrád bez problémů poradil. Následující čtvrthodina se odehrávala většinou mezi oběma vápny. V 68. minutě se uvolnil před vápnem Trojánek, ale jeho střela po zemi Skočdopoleho nepřekvapila. O dvě minuty později Bureš pronikl do pokutového území, jeho střelu z malého vápna vyrazil domácí brankář k úplně volnému Vopršalovi, ale ten osamocen vysoko přestřelil. V 72. minutě se po přetaženém centru z levé strany dostali k zakončení i domácí, ale střela jen těsně minula Konrádovu branku. V 83. minutě předvedli žďárští dlouhé držení balónu a domácí odsoudili do role statistů, na konci akce pak byla Fialova střela z vápna, kterou však Skočdopole v poklidu zlikvidoval. Poslední vážnou akci předvedli domácí v 87. minutě, kdy Čížkova dalekonosná táhlá střela jen těsně minula Konrádovu branku. 

 

Polná pojede vpříštím kole do Strání, kde bude bojovat o první jarní body. Žďár nad Sázavou čeká zápas s nevyzpytatelnou Břeclaví.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Byl to hrozně těžký zápas. Hosté asi nakonec byli o tu jednu branku lepší a zaslouženě vyhráli. Nedali jsme do toho to, co v předešlých zápasech. Chyběl nám pohyb.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Dnes jsme poprvé letos hráli na trávě a byla velmi kvalitní, přesto utkání bylo opět spíš více bojovné než fotbalové a my ho naštěstí zvládli. Kluci zaslouží velký dík za přístup a bojovnost. Doufám, že v dalších utkáních předvedeme i více fotbalovosti. Byl bych rád, pokud se o nás nebude říkat, že jsme jen domácí mužstvo. Čeká nás ještě dvanáct těžkých zápasů a my musíme chtít vyhrávat co nejvíce.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - D. Čížek [-] , J. Bajer [-] , M. Šerý [-] (63. J. Caha [-] ) , V. Haala [-] (85. M. Pecina [-] ) , J. Klíma [-] (56. Z. Tlačbaba [-] ) , F. Vedral [-] , J. Fadrný [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , J. Hrdlička [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , R. Štursa [-] , L. Komínek [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (85. J. Henzl [-] ) , J. Bureš [-] , L. Trojánek [-] , R. Kunstmüller [-] (89. S. Švoma [-] ) - M. Vopršal [-] -

ŽK: 7. J. Bajer , 57. J. Fadrný , 60. V. Haala , 66. J. Kubec - 33. P. Fiala , 35. J. Nedvěd , 76. M. Vopršal .
Hráči zápasu: J. Fadrný - J. Bureš , M. Vopršal , J. Šindelka .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Mayer Jan - VEJTASA Simon, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Ždár to má podobně jako Vrchovina, myslím si, že to v Polné zvládne, tipuji 1:2.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů