2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bíteš dotáhla zápas s Rosicemi k bodu


Branky


11

Rosice ve 48. minutě vedly v Bíteši o dvě branky, ale Knos s Whittinghamem domácím zajistili bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Buchta otevřel skóre

Velká Bíteš potřebovala napravit nepovedný zápas v Blansku. Rosice toužily po první jarní výhře. 

 

Do první šance zápasu se v 6. minutě dostal domácí Whittingham, který pálil tvrdě z úhlu, Zádrapa jeho střelu ale vytěsnil na roh. O dvě minuty později rozehrál Černý standardní situaci a nová posila Slovanu Radek Buchta hlavou na zadní tyči otevřel skóre – 0:1. Po úvodní brance hrozili domácí ze standardek a hosté z brejků, oběma týmům ale scházela přesnost ve finální části. Ve 20. minutě se osmělili domácí. Nejprve na centrovaný míč jen těsně nedosáhl Jan Pohl, pak se z levé strany úplně sám zjevil před brankářem Zádrapou Matin Knos, ale ve velké příležitosti se mu rozklepala kolena a vůbec netrefil branku. Ve 35. minutě se šikovně na šestnáctce Slovanu uvolnil Daněk a následně orazítkoval tyč Zádrapovy branky. Ve 37. minutě našel Šíp přihrávkou za obranu Buchtu, ten ovšem z úhlu zakončil nad. V poslední minutě první půle odcentroval z levé strany Černý a silný vítr, který panoval po celý zápas, sfoukl míč až na břevno branky Pelána.

Domácí srovnali

Vstup do druhé půle vyšel rosickým na výbornou. Nejprve sice ve 47. minutě po akci Černého s Malatou pálil Buršík z vyložené pozice těsně nad, o minutu později ale Buršík přihrál zprava do šestnáctky, kde nejprve Pelán vychytal Černého, následně i Malatu, na potřetí už ale zasáhnout nedokázal a Malata procpal míč za jeho záda – 0:2. Zpět do zápasu vrátil domácí v 56. minutě Knos, který zužitkoval rohový kop a hlavou na zadní tyči snížil – 1:2. Kontaktní branka vlila bítešským krev do žil a v 68. minutě dokázali po individuální akci Whittinghama vyrovnat, když krajní záložník Bíteše prošel středem hřiště a tvrdou střelou k levé tyči propálil Zádrapu – 2:2. Strhnout vítězství na stranu Rosic mohl v 72. minutě Buchta, který na zadní tyči zakončoval hlavou roh Černého, Pelán však vynikajícím zákrokem na brankové čáře rozhodl o konečné dělbě bodů.

Velká Bíteš v příštím kole zajíždí do Tasovic. Rosice hrají doma s poslední Třebíčí.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Před zápasem bych bod bral. Vzhledem k průběhu nechci říkat, že jde o ztrátu, ale mohli jsme i vyhrát. Diváci viděli zajímavý zápas, který se musel líbit. Fanoušci fandili a povzbuzovali po celý zápas a na konci všechny borce odměnili potleskem.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - O. Halas [-] , T. Mrňa [-] , P. Pergl [-] , L. Kopáček [-] (75. O. Mucha [-] ) - R. Whittingham [-] , L. Daněk [-] , J. Chlup [-] , M. Knos [-] (61. R. Novotný [-] ) - T. Juříček [-] , J. Pohl [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (64. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] (84. T. Selinger [-] ) , M. Kugler [-] , R. Buchta [-] , T. Buršík [-] (76. F. Novotný [-] ) , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 73. L. Daněk - 73. T. Buršík , 83. F. Novotný , 86. J. Vítámvás .
Hráči zápasu: L. Daněk , R. Whittingham - R. Buchta .
Počet diváků: 312. Rozhodčí: Běhal Radek - POSPÍŠIL Pavel, KOLÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Rosice určitě odčiní dva první nepovedené zápasy a vyhrají 1:4.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích