2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vopršal dvěma brankami srazil Břeclav


Branky


14

Podruhé během jarní části sezóny zavítala Břeclav do Žďáru nad Sázavou a po prohře s Vrchovinou podlehla i prvnímu týmu tabulky, když výhru žďárských režíroval Matěj Vopršal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vopršal poslal domácí do vedení

Lídr tabulky chtěl navázat na povedený vstup do jara, břeclavští zase na bodový zisk ze Šumperka.

 

Hned v patnácté vteřině domácíšpatně odhlavičkovali míč, který však Musil poslal těsně vedle levé tyče. V 6. minutě od začátku aktivnější hosté využili další zaváhání u postranní čáry a žďárská obrana měla co dělat, aby zpětnou přihrávku do vápna uklidila na rohový kop. V 16. minutě se osmělili domácí, ale střela Trojánka z dvaceti metrů byla spíše propagační. Ve 22. minutě si již diváci mohli zakřičet gól. To střídající hostující Mlátilík, který byl na hřišti necelou minutu, nebyl asi zcela ještě orientován a vyslal nepochopitelně do brejku Vopršala. Ten si s nabídnutou šancí chladnokrevně poradil a dostal domácí do vedení - 1:0. V 37. minutě zahrozili po rychlém protiútoku hosté, ale polostřela - polocentr jen lehce vyděsil přítomné diváky. Poslední velkou příležitost si vypracovali domácí ve 41. minutě, když Komínkova střílená nahrávka našla na malém vápně Vopršala, který však vysoko přestřelil branku.

Žďár vstřelil ještě jednu branku

Druhý poločas a jeho úvod přinesl neurovnanou hru a oba týmy bojovali o míč spíše mezi oběma vápny. Z letargie přítomné přihlížející diváky probudila až situace z 58. minuty. To Sodomka nádhernou nahrávkou mezi dva hostující beky vyslal do brejku Vopršala, ten postupoval skoro od poloviny hřiště sám na gólmana hostí, kterému následně zahrál na housličky - 2:0. V 65. minutě si hosté vytvořili asi největší šanci v zápase. Rozehraný rohový kop doputoval na hlavu Dobšíčka, který ale jen orazítkoval břevno Konrádovi branky. V 72. minutě již mohlo být definitivně rozhodnuto. Na míč za obranu si naběhl Vopršal, udělal kličku gólmanovi, ale na zakončení skoro z brankové čáry již neměl dost prostoru. V 77. minutě se opět připomněli hosté a nebezpečná střela z vápna jen těsně minula naši levou tyč. V 80. minutě se mohl dočkat hattricku s chutí hrající Vopršal. Po pěkné přihrávce za obranu od Trojánka však napálil míč jen do tyče. V 89. minutě se ještě hosté dostali do nebezpečné situace, ale střelu z levé strany Konrád vyrazil a udržel tím i vychytanou nulu v tomto zápase.

 

Po závěrečném hvidu rozhodčího se mohli domácí radovat ze zisku dalších tří bodů v jarní části soutěže. Žďár v příštím kole čeká těžký zápas v Šumperku. Břeclav hostí Strání.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Jsme velmi rádi, že jsme získali tři body a prodloužili naši domácí sérii, ačkoliv to fotbalově nebylo ono. Musíme ještě na našem projevu hodně pracovat. Některé věci řešíme špatně a máme hodně ztrát balonu při jednoduchých situacích.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , R. Štursa [-] (46. V. Lukáš [-] ) , L. Komínek [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , J. Bureš [-] (70. O. Růžička [-] ) , L. Trojánek [-] , R. Kunstmüller [-] (80. J. Henzl [-] ) - M. Vopršal [-] -

MSK Břeclav
D. Kunický [-] - P. Simandl [-] , F. Palkovič [-] (20. K. Mlátilík [-] ) , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , J. Hloch [-] , F. Čermák [-] , L. Víger [-] , J. Dobšíček [-] , S. Lapin [-]

ŽK: 74. J. Šindelka - 45. K. Mlátilík , 49. S. Lapin , 55. A. Smejkal , 86. L. Ianosteac .
Hráči zápasu: L. Konrád , M. Vopršal - J. Dobšíček .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Líkař Petr - ROSICKÝ Jakub, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Žďár zatím jede a doma potvrdí body z venku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích