0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

21.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bzenec jasně vyhrál v Havlíčkově Brodě


Branky


23. P. Kasala , 27. M. Hubr , 57. A. Paták , 80. M. Hubr
14

Bzenec navázal na představení z druhého poločasu se Ždírcem a jednoznačně vyhrál v Havlíčkově Brodě. Dvěma brankami se blýskl Hubr. Utkání ovlivnilo vyloučení domácího stopera Svobody již ve 26. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Havlíčkův Brod se střelecky neprosadil ani ve třetím jarním zápase. Výkon domácích ovlivnilo brzké střídání Štědrého ve 20. minutě, ten byl totiž do té doby nejlepším hráčem domácích. Další pohroma pro domácí přišla ve 26. minutě, kdy byl vyloučen Svoboda, který musel hasit chyby svých spoluhráčů.

 

Domácím se vstup do utkání povedl, ale před hostujícím vápnem byli bezzubí. Jak si poradit v koncovce ukázal ve 23. minutě domácím střelec Petr Kasala, který zůstal po centru z pravé strany nekrytý na penaltě a s nabídnutou šancí si věděl rady - 0:1. Poté během dvou minut inkasoval od svého jmenovce dvě žluté karty domácí stoper Karel Svoboda a Havlíčkův Brod hrál od 26. minuty v desíti. Faul hosté okamžité potrestali, když přímý volný kop poslal k tyči Michael Hubr - 0:2. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Bzenec navyšoval vedení

Ve druhé půli byli oslabení domácí lepším týmem. Jenže v 57. minutě se po závaru a následném Hubrově centru prosadil Paták, který byl na malém vápně důraznější než domácí brankář Jiří Kubát - 0:3. V 80. minutě se po pěkné přímočaré akci podruhé v zápase prosadil Hubr a upravil na konečných 0:4. Domácí sice měli šance, ale trápí je finální fáze. 

 

Havlíčkův Brod čeká v příštím kole zápas v Novém Městě na Moravě. Rozjetý Bzenec přivítá Blansko.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Miroslav Plíšek (trenér): Klukům toho nemůžu moc vytknout. Snad jen finální fázi, protože pokud chceme vyhrát, tak si v ní musíme počínat lépe. Soupeř byl efektivní. Zápas ovlivnila červená karta pro Svobodu.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - K. Svoboda [-] , L. Pártl [-] , M. Plíšek [-] , D. Hejkal [-] (67. R. Háněl [-] ) - M. Veselský [-] , O. Štědrý [-] (20. P. Karlík [-] ) , L. Peřina [-] , J. Henek [-] , P. Bartok [-] - M. Polcar [-] (89. J. Peřina [-] )

TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - T. Košut [-] , M. Vaverka [-] , L. Mlýnek [-] , J. Mokrý [-] - T. Reška [-] (74. J. Justel [-] ) , D. Pelikán [-] , M. Hubr [-] , D. Šmahaj [-] - P. Kasala [-] , A. Paták [-] (70. D. Šimánek [-] ) -

ŽK: 24. K. Svoboda , 69. P. Bartok , 80. R. Háněl , 87. M. Veselský - 83. D. Šimánek , 85. J. Mokrý . ČK: 26. K. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Henek - M. Hubr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Radek - BĚHAL Radek, PODHAJSKÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra hostů

1:2 - Bzenec po přesvědčivé výhře doma přiveze i všechny body z venku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích