2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

21.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice zabraly a porazily Velkou Bíteš


Branky


56. P. Lapeš , 81. M. Paul
14

Tasovice navázaly na domácí výhru nad Rosicemi a porazily Velkou Bíteš. Ve druhé půli se prosadil Pavel Lapeš s Paulem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Tasovice si tak po dvou porážkách potřebovaly do tabulky připsat tři body. Bítešští chtěli navázat na domácí výkon s Rosicemi.

 

Domácí chtěli přerušit dvou zápasové čekání na gól a na jejich hře to bylo znát. Domácí velmi dobře kombinovali, ale šance neměli. To hosté hrozili z brejkových situací. Smolařem prvního poločasu byl hostující útočník Tomáš Juříček, který měl tři dobré příležitosti. Nejprve po úniku z levé strany místo zakončení zvolil zbytečnou přihrávku, kterou domácí obrana zlikvidovala. Poté se Juříček dvakrát ocitnul sám na penaltě, ale ani v jednom případě nedokázal překonat Tomáše Heneše v domácí bráně. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Tasovice po přestávce rozhodly

 O poločase však přišlo střídání a Velká Bíteš začala hrát ofenzivněji, což Tasovice brzy potrestaly. V šestapadesáté minutě se k míči dostal Pavel Lapeš a prostřelil hostujícího brankáře Michala Pelána - 1:0. O šest minut přišla další komplikace pro hosty, protože byl za oplácení bez předchozícho žlutého varování vyloučen zkušený Pavel Pergl. Velká Bíteš i přes to otevřela hru a hnala se za vyrovnáním. V 81. minutě však svěřenci Jiřího Miky chybovali ve středu obrany a střelec Miroslav Paul si s nabídnutou příležitostí věděl rady a upravil na konečných 2:0 pro svůj tým. 

 

Tasovice čeká v příštím zápase utkání v Třebíči. Velká Bíteš v krajském derby přivítá tým ze Staré Říše.

Tas
Zdroj: https://znojemsky.denik.cz/fotbal_region/zacalo-jim-to-zase-palit-fotbaliste-tasovic-pokorili-velkou-bites-2-0-20180415.htm



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Jsme spokojeni. Na domácím hřišti je vždy dobré vyhrávat. I přesto, že jsme góly stříleli až ve druhém poločase, tak jsme o přestávce hráče nabádal stále ke stejné taktice. Tedy kombinační fotbal a to se nám nakonec vyplatilo. Velká Bíteš hrozila jen ze standardních situací a po vyloučení jsme definitivně převzali otěže utkání a měli mnoho šancí a skrumáží výsledek ještě navýšit.

FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Tasovice jsme v první půli vůbec k ničemu nepustili, plnili jsme to co jsme si řekli v kabině a byli lepší. Bohužel Tomáš Juříček své dvě velké šance neproměnil. V závěru bohužel došlo k nedorozumění stoperů, kteří nedokázali odehrát míč a domácí toho využili k uklidňující brance.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
T. Heneš [-] - Z. Mička [-] , R. Švarc [-] , J. Fukal [-] (75. J. Rapouch [-] ) , L. Hrazdílek [-] , M. Paul [-] , J. Švejkar [-] , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] (73. M. Rygl [-] ) , M. Blahoudek [-] , J. Čermák [-] (83. M. Garčic [-] )

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , P. Pergl [-] , T. Mrňa [-] , O. Halas [-] - J. Chlup [-] , M. Knos [-] (78. R. Novotný [-] ) , O. Mucha [-] (46. J. Pohl [-] ) , R. Whittingham [-] , L. Daněk [-] - T. Juříček [-] (64. J. Pokorný [-] )

ŽK: 27. M. Blahoudek , 43. R. Švarc . ČK: 62. P. Pergl .
Hráči zápasu: P. Lapeš , M. Paul - O. Halas .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FABEŠ Roman - NIEDERLE Zdeněk, ČERNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: remíza

2:2 - Velká Bíteš přes zimu posílila a v Tasovicích uhrají bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích