4:2
(2:2)
5. P. Fruhauf
43. L. Pilka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 16:00

22.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav díky závěru zdolala Strání


Branky


2. P. Musil , 45. M. Kriston , 80. J. Hloch , 88. S. Lapin - 5. P. Fruhauf , 43. L. Pilka (p.)
14

V utkání bohatém na branky se nakonec radoval Břeclav, která díky brankám Hlocha a Lapina v závěru zápasu porazila Strání. Strání hrálo od 9. minuty bez vyloučeného kapitána Gardiana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly čtyři branky

Do Břeclavi přijelo Strání, které k záchraně soutěže potřebuje bodovat v každém zápase.

 

V divokém úvodu totiž otevřel skóre domácí kanonýr Petr Musil, který zužitkoval přesnou průnikoovu přihrávku od Kristona a střelou na zadní tyč překonal Popelku - 1:0. Na jeho vedoucí branku za tři minutyy odpověděl Patrik Fruhauf, kterého krásně mezi obránci našel Copko - 1:1. Klíčový okamžik přišel v 9. minutě, kdy byl přísně vyloučen hostující kapitán Jaroslav Gardian, který fauloval Kristona. Další sporný okamžik přišel ve 42. minutě, kdy domácí Simandl fauloval v pokutovém území protihráče. Oboustranně nepřesný sudí Rosický sice nařídil pro hosty pokutový kop po faulu na Copka, ale oporu Břeclavi nijak nenapomínal. Penaltu proměnil Pilka - 1:2. O těsný náskok ještě do přestávky Strání přišlo. A jak jinak než ze sporného momentu. Na trávníku leželi dva hostující hráči, ale domácí hráli dál a v střelili branku, při níž ještě hosté reklamovali ofsajd. Střelcem byl Kriston - 1:1.

Domácí v závěru rozhodli

Strání se statečně rvalo o důležité body, ale oslabeným hostům docházely síly, což se zákonitě projevilo v závěru zápasu. Břeclavští fotbalisté odpor snaživého soupeře nakonec zlomili dvěma góly. V 80. minutě poslal Břeclav do vedení Hloch, který skóroval po Lapinovově přihrávce - 3:2. V samotném závěru pečetil domácím tři body po samostatné akci Stanislav Lapin. Oslabení a vyšťavení hosté reagovat nedokázali a z Břeclavi odjeli s prázdnou.

 

Břeclav v příštím kole hraje na hřišti Ždírce nad Doubravou. Strání přivítá fobalisty ze Žďáru nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu



FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Byla to čistá poprava, pod kterou se podepsali všichni tři rozhodčí i nefér soupeř. Už dlouho jsem nezažil tak tendenčně řízené utkání. Posuzování zákroků bylo na obě strany naprosto odlišné. Frustrace je obrovská, protože Břeclav byla jednoznačně nejslabším soupeřem a bez pomoci rozhodčích by nezvítězila. Smekám nad výkonem hráčů. Jsem rád, že jsme to psychicky ustáli.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , S. Lapin [-] (89. A. Bařina [-] ) , F. Čermák [-] , J. Fiala [-] (82. T. Trčka [-] ) , M. Kriston [-] (49. L. Víger [-] ) , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] , J. Dobšíček [-]

FC Strání
A. Popelka [-] - J. Gardian [-] , D. Sedláček [-] , M. Palík [-] , J. Mimochodek [-] - L. Pilka [-] , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] , P. Obiechina [-] (64. R. Straňák [-] ) , A. Juma [-] (80. M. Lorenc [-] ) - D. Copko [-]

ŽK: 40. S. Lapin , 49. L. Ianosteac , 83. J. Fiala - 12. P. Fruhauf , 31. D. Copko , 58. L. Pilka , 82. M. Palík . ČK: 9. J. Gardian .
Hráči zápasu: D. Fibingr , J. Hloch .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SOUKAL Bedřich, PAULÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Háněl
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Břeclav doma body jen tak nedává, takže vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích