2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

22.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná porazila Ždírec


Branky


14

Na krajské derby přijel do Polné Ždírec nad Doubravou. Domácí svůj zápas zvládli a vyhráli o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlačbaba poslal domácí do vedení

V první půli se hrál vyrovnaný zápas, který byl skoupý na šance. Ve vážnější šanci se ocitl domácí stoper Čížek, ale po Urbánkově centr hostující branku přestřelil. Šanci meli i hosté, ale jejich brejková situace skončila na břevně Skočdopoleho svatyně. Skóre se poprvé měnilo v poslední minutě prvního poločasu, když Jiří Fadrný vyslal do úniku Urbánka, jehož vychytal Bartaloš, ale ve správnou chvíli byl na správném místě Zbyněk Tlačbaba a otevřel skóre - 1:0. Hosté tak inkasovali tvrdý direkt v závěru prvního poločasu.

Urbánek pojistil výhru

Ždírec nad Doubravou se ve druhém poločase hnal za vyrovnáním, což domácím maximálně vyhovovalo. Hosté sice drželi míč na svých kopačkách, ale nebezpečnější byli svěřenci trenéra Michala Lovětínského. Ta si na pojistku počkala do 68. minuty, kdy byl nejprve Jan Urbánek faulován před velkým vápnam a sám postižený si postavil míč a bezchybnou střelou nedal Bartalošovi šanci - 2:0. Domácí si pak vedení zkušeně pohlídali až do závěrečného hvizdu sudího Hovorky.

 

Polnou v příštím kole čeká zápas na umělé trávě v Havlíčkově Brodě. Ždírec nad Doubravou potřebuje ukončit nepříznivou sérii v domácím zápas s nevyzpytatelnou Břeclaví. 



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme měli hodně šancí. Po druhém gólu jsme hru kontrolovali a hosty jsme pustili jen do jedné šance. Nasazením a vůli jsme to přečkali a bereme tři body.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Soupeř dal dva góly, my žádný, takže vyhrál zaslouženě. Zacloumala s námi branka do šatny, která vypadala sporně, ale po zhlédnutí videa musím říct, že byla regulérní.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Holub [-] , J. Klíma [-] (46. M. Pecina [-] ) , Z. Tlačbaba [-] (51. M. Šerý [-] ) , F. Vedral [-] , J. Fadrný [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , T. Válek [-] , D. Čížek [-] , J. Caha [-] (75. V. Haala [-] )

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Najman [-] (73. R. Kolouch [-] ) , P. Klimeš [-] (80. P. Pátek [-] ) , J. Novotný [-] (55. T. Jiroutek [-] ) , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , L. Mrázek [-] , P. Kučera [-] , R. Michalec [-]

ŽK: 40. D. Čížek , 90. M. Pecina - 58. M. Najman , 90. J. Fikar .
Hráči zápasu: F. Vedral , J. Urbánek - P. Kučera .
Počet diváků: 222. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - LÍKAŘ Petr, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Háněl
Tip experta: remíza

1:1 - remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza