Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

23.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod střelecky explodoval


Branky


10

Havlíčkův Brod díky střelecké potenci ve druhém poločase porazil v krajském derby Polnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Domácí tým hrálo poprvé pod vedením nového trenéra Jiřího Pabouska a navázal na povedený druhý poločas z Nového Města na Moravě a poprvé na jaře získal tři body.

 

Hosté byli v úvodu nebezpečnějším celkem a to potvrdili to i brankově, když se již v 7. minutě trefil střelouna zadní tyč Marek Šerý - 0:1. Ve 20. minutě se však z branky mohli radovat domácí, jelikož se z trestného kopu trefil Polcar - 1:1. Hosté byli i poté lepším týmem, ale postupem času se hra začala vyrovnávat. Do kabin oba týmy odcházely za nerozhodného stavu.

Domácí se rozstříleli

Druhý poločas patřil domácím. Ráz zápasu určila 48. minuta, kdy domácí tým poslal do vedení Bartok, který se po pěkném samostatném průniku z pravé strany trefil levou nohou a nedal Skočdopolemu šanci. V 73. minutě Jakub Henek přesnou přihrávkou našel před bránou volného Haněla a bylo to už 3:1. Odevzdaní hosté poté ještě třikrát inkasovali. V 75. minutě přidal čtvrou branku po rohovém kopu Svoboda - 4:1. V 82. minutě navýšil vedení Havlíčkova Brodu Karlík, který po chybě hostující defenzivy postupoval z levé strany sám na brankáře - 5:1. Účet zápasu uzavřel v 89. minutě po Voborníkově centru Jakub Henek. 

 

Havlíčkův Brod čekají ve středu na domácím hřišti Rosice. Polná má v týdnu volno, jelikož měla hrát s Tišnovem.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Pavel Mazánek: Celý tým podal zodpovědný a sebevědomý výkon, který přinesl kýžené ovoce. Velký podíl na tomto vítězství a projevu týmu má i bývalý trenér Miroslav Plíšek st., kterému bychom tak chtěli ještě jednou poděkovat za jeho práci, kterou s týmem za dobu svého působení v Havlíčkově Brodě odvedl.

Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Hráli jsme jen dvacet minut. Po vyrovnávací brance soupeře jsme vyklidili pole. Bylo to totálně odfláknutých 60 minut. Domácím gratuluji k zasloužené výhře.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - M. Plíšek [-] , L. Pártl [-] , K. Svoboda [-] , D. Hejkal [-] - P. Bartok [-] (79. J. Voborník [-] ) , L. Peřina [-] , J. Henek [-] , M. Polcar [-] (73. O. Štědrý [-] ) - R. Háněl [-] , P. Karlík [-] (83. D. Henek [-] )

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Caha [-] (83. P. Trombelli [-] ) , M. Šerý [-] , F. Vedral [-] , Z. Tlačbaba [-] (61. J. Hrdlička [-] ) , T. Válek [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] (46. J. Klíma [-] ) , J. Holub [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 63. P. Bartok , 74. M. Plíšek - 21. D. Čížek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - ŠVEHLA Marek, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra hostů

Havlíčkův Brod není v lehké situaci. Polná se zvedá a z Brodu si odveze výhru.

Tip: výhra domácích