0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč konečně bodovala


Branky


9

Stará Říše chtěla povrdit povedený start do jara, ale s Třebíčí nakonec hrála bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Ve Staré Říši byli v krajském derby jasným favoritem domácí. Hosté z Třebíče se již smiřují s pádem do krajského přeboru.

 

V prvním poločase se hrál fotbal podprůměrné kvality. Ani jednomu z týmů se nedařilo v kombinaci a hra byla poznamenána velkým množstvím nepřesností. S centry do velkého vápna si oba brankáři bez problémů poradili a žádná větší branková příležitost se neurodila. Do kabin tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu. 

Ani po přestávce gól nepadl

Druhá půle nabídla přece jenom kvalitnější podívanou. Jako první zahrozili hosté z Třebíče, když krásně vystřelil Gordon, ale debutant Jeřábek v domácí bráně vytasil skvělý zákrok a stelu zneškodnil. Pak už měli šance jen domácí. Bastl však poskakující míč do sítě nedopravil. To se nepovedlo ani Nehybovi. V 72. minutě si míč vyměnil Heide se Severou, na konci akce byl Vacek, ale ten mířil patičkou mimo Rychetského bránu. V závěru mohl rozhodnout střídající Ali Osumanu, ale jeho střela levou nohou letěla nad bránu. Oba týmy se tak rozešly smírně. 

 

Stará Říše jede v úterý do Strání. Třebíč ve středu zajíždí na hřiště Břeclavi.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Miroslav Nedvěd (předseda): Kluci mohli hrát trochu uvolněněji, ta první půlka byla v křeči. Druhá byla lepší, ale neměli jsme tentokrát v zakončení štěstí. Tyhle příležitosti, které jsme měli, byly jen o tom, že to nasměrujeme do branky, a my to bohužel netrefili. Ale na druhou stranu, když chybí štěstí, mělo by se to tam dorvat.

HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Zasloužená remíza. Obě strany měly podobné množství šancí. Hráli jsme zodpovědně a vyráželi do rychlých brejků. K zápasu jsme přistoupili tak, jak jsme chtěli.



Sestavy


FSC Stará Říše
D. Jeřábek [-] - A. Šmíd [-] , J. Sobotka [-] (46. V. Bastl [-] ) , R. Cipruš [-] , J. Smejkal [-] (58. R. Nehyba [-] ) , M. Vacek [-] , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-] (77. A. Osumanu [-] )

HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - A. Macek [-] (78. R. Bence [-] ) , M. Gordon [-] - S. Thomas [-] , F. Krula [-] (86. D. Doležal [-] ) , L. Karásek [-] , A. Yacoubou [-] , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , P. Florián [-]

ŽK: 87. R. Nehyba - 43. P. Florián , 61. M. Gordon .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KADLEC Václav - HOVORKA Miroslav, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Stará Říše je doma nepříjemná a proti poslední Třebíči si připíše povinné tři body.

Tip: výhra domácích