1:2
(0:1)
29. P. Duda
63. K. Skalník (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina veze body z Blanska


Branky


48. T. Sodomka - 29. P. Duda , 63. K. Skalník (p.)
9

Oslabená Vrchovina veze body z Blanska. Rozhodující branku vstřelil z penalty Kamil Skalník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Po odstoupení Tišnova se fotbalisté z Nového Města na Moravě ujali vedení v soutěži. Vítězstvím v Blansku tuto pozici potvrdili, výkonem moc ne.

Aktivněji začali hosté, kteří v úvodu domácí tým zatlačili na svoji polovinu, ale pak se karta zcela obrátila. K domácí ofenzívě zavelela ve třinácté minutě gólová hlavička Radima Dvořáka, kterou bývalý blanenský brankář David Juran bravurním reflexem vytlačil na roh. Pak střílel těsně vedle Tomáš Sodomka. Hosté byli v koncovce účinnější. Tutovou šanci Pavla Chalupy ještě stačil domácí gólman David Záleský na poslední chvíli zmařit výkopem nohou, ale z následujícího rohového kopu  Zbytovského hlavou od bližší tyče ke vzdálenější skóroval vysoký Petr Duda - 0:1. Takovým výsledkem i skončil prnví poločas


Kamil Skalník rozhodl

Brzy po přestávce předvedl ukázkové sólo s přesným zakončením domácí Tomáš Sodomka - 1:1. Hosté byli pod velkým pod velkým tlakem Blanska. Do výraznější šance ale domácí hráče hosté nepouštěli. V šedesáté minutě pak přišel jejich brejk a penalta, která zápas rozhodla. Jenže kopat se neměla, domácí Jiří Kratochvíl fauloval Martina Žáka před vlastním pokutovým územím. K penaltě se postavil Kamil Skalník a poslal hosty do vedení - 1:2. V nervózním závěru hosté vítězství uhájili. Blanenské akce končily závary v pokutovém území a tečovaný oblouček Jan Pšikala z trestného kopu těsně před koncem vyrazil Juran nad břevno.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Martin Maša (trenér): Prohráli jsme za prvé, protože jsme udělali dvě chyby, které soupeř potrestal. Nejprve při bránění standardní situace a ve druhém poločase po ztrátě jednoduchého balonu v ofenzivním postavení. Byla to chyba Luboše Chloupka. Po ní přišel brejk, ze kterého si rozhodčí vymyslel penaltu. To za druhé! Beru to jako hrubé ovlivnění zápasu. To mě štve, protože si myslím, že jsme Vrchovinu přehrávali, jak v první, tak ve druhé půlce. Šance jsme si vytvořili, bohužel jsme z nich dali jen jeden gól. Ale minimálně bod jsme měli mít.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Museli jsme se vyrovnat se ztrátou pěti hráčů, dnes se nám zranil šestý, a to nás čeká anglický týden. O to jsou tyhle body pro nás důležitější. Museli jsme si je tvrdě vybojovat. Blansko má kvalitní tým. Jeho postavení v tabulce tomu neodpovídá. Měli jsme štěstí. Soupeř byl víc na míči, měl tam některé ošemetné situace. Na druhou stranu si myslím, že jich nebylo nějak moc a že jsme to dobře bránili.



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - J. Šplíchal [-] , V. Bárta [-] , P. Gromský [-] , D. Bokůvka [-] - F. Kuldan [-] , J. Kratochvíl [-] , D. Petřík [-] (46. T. Feik [-] ) - R. Dvořák [-] , T. Sodomka [-] (81. J. Pšikal [-] ) - L. Chloupek [-] (66. D. Šmerda [-] )

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - O. Košík [-] , L. Smetana [-] , P. Chalupa [-] , D. Bača [-] , P. Duda [-] (40. R. Blažíček [-] ) - L. Zbytovský [-] , M. Žák [-] , K. Skalník [-] - M. Skalník [-] , M. Dočekal [-] (91. V. Dobrovolný [-] )

ŽK: 14. F. Kuldan , 45. L. Chloupek , 62. J. Kratochvíl - 67. M. Dočekal .
Počet diváků: 219. Rozhodčí: Hanák Petr - SLOVÁČEK Adam, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: remíza

Blansko je silnější než na podzim. Vrchovina zatím zvládá zápasy výsledkově, ale herně to určitě není ono. Remíza.

Tip: výhra hostů