0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2018 17:00

30.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko veze body z Šumperka


Branky


7

Překvapení kola se odehrálo v Šumperku, kde vyhrálo Blansko. Dvě branky hostů vstřelil nejlepší střelec soutěže Tomáš Sodomka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blansko vstřelilo dvě branky

Šumperk na jaře ztratil pouze bod, a tak byl v zápase s Blanskem favoritem. Domácí navíc v této sezóně doma ještě neprohráli. Blansko chtělo navázat na výkon s Vrchovina, pouze s jiným výsledkem.

 

Domácí mohli otevřít gólový účat zápasu už ve 3. minutě, ale Milan Olejník v zakončení zklamal. Ve 23. minutě domácí obrana nezachytila přesný pas na z pravé strany nabíhajícího Petra Gromského, který se řítil sám na brankáře Ladislava Maxa a nadvákrat jej překonal - 0:1. Ve 42. minutě se stala situace pro domácí ještě kritičtější. Domácí obrana tentokráte nezachytila rychlý náběh z levé strany hřiště a přesný centr uklidil do domácí svatyně střelec Tomáš Sodomka - 0:2. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase se domácí tým zlepšil, ale své šance nezužitkoval. Domácí navíc mohli děkovat gólmanovi Maxovi, že je podržel při několika šancích Blanska. Poslední branka padla v 81. minutě, kdy přesný pas za obranu přetavil v branku Tomáš Sodomka - 0:3. Tímto výsledkem také zápas skončil a Blansko překvapivě ukončilo jarní neporazitelnost Šumperka.

 

Šumperk v příštím kole přivítá Strání. Blansko jede v neděli do Polné. 



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Upozorňoval jsem kluky, že to s Blanskem nebude jednoduché, přestože bojuje o záchranu. Nevynechali jediný souboj o míč. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a vyvíjeli úsilí. Dokonce myslím, že jsme místy byli i lepší než soupeř. Jenže žádnou šanci hráči nedokázali proměnit, a to nás ještě v určitých momentech skvěle podržel gólman. Nezbývá, než Blansku pogratulovat. Vyhráli zaslouženě. Bylo vidět, že jejich motivace je daleko větší než naše.




Sestavy


FK Šumperk
L. Max [-] - M. Šinogl [-] , T. Maňka [-] (46. P. Dostál [-] ) , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Smrž [-] , M. Muzikant [-] (75. M. Podhorný [-] ) , J. Ševčík [-] (72. J. Šebela [-] )

FK Blansko
D. Záleský [-] - P. Gromský [-] , V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Imramovský [-] (77. D. Petřík [-] ) , J. Šplíchal [-] - F. Kuldan [-] , J. Kratochvíl [-] - T. Sodomka [-] (85. M. Hladký [-] ) , R. Dvořák [-] - T. Feik [-] (80. L. Chloupek [-] )

ŽK: 37. R. Jurásek , 58. F. Rozsíval , 63. L. Horák .
Hráči zápasu: T. Sodomka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - GREČMAL Michal, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Šumperk je na jaře rozjetý a jeho sílu pocítí i Blansko.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích