K. Skalník 45. (p.)
O. Vícha 85.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

24.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina po dlouhé době ztratila body


Branky


45. K. Skalník (p.) , 85. O. Vícha - 10. P. Malata , 55. D. Moučka
6

Vrchovina celý zápas dotahovala, a to se jí nakonec povedlo bere ze souboje s Rosicemi bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Rosičtí vstoupili do zápasu výborně a už v 10. minutě šli do vedení. Černý prošel po pravé straně s míčem až před šestnácku domácích, odkud přihrál za obranu Malatovi a ten střelou na zadní tyč nedal Šmídovi šanci zasáhnout – 0:1. Ve 31. minutě se po akci středem pole dostal k zakončení opět Malata, Šmída ale tentokrát jeho pokus z 18 metrů kryl. Domácí poprvé vážně zahrozili ve 35. minutě, kdy se po standardní situaci dostal k zakončení hlavou Chalupa, míč však o kousek přeletěl břevno. Ve 40. minutě se po odvráceném rohu rosických dostal míč k Moučkovi, který pálil pohotově z voleje vedle pravé tyče. V poslední minutě první půle Vrchovina zakombinovala na pravé straně a na konci celé akce byla přihrávka na malé vápno, kde byl faulován jeden z domácích hráčů. Přestože Zádrapa vystihl směr pokutového kopu, na míč z kopačky K. Skalníka nedosáhl – 1:1.

 

Domácí v závěru vyrovnali

Druhý poločas zahájila šance Blažíčka ze 48. minuty, který pálil z úhlu nad. V téže minutě na druhé straně střílel i Malata, Šmída byl však připravený. V 56. minutě odcentroval z levé strany Kršák, míč prodloužil Malata za sebe na Moučku, který se zbavil jednoho z obránců a šajtlí obstřelil Šmídu – 1:2. V 60. minutě přihrál Malata opět Moučkovi, jeho střela se ale tentokrát mezi tři tyče nevešla. V minutě 71. přilétl z kopačky Chalupy do šestnáctky Slovanu další z mnoha nebezpečných centrů, tísněný K. Skalník hlavičkoval o kousek nad. V 77. minutě se po akci domácích odrazil míč na velké vápno ke střídajícímu Ošmerovi, ten však z dobré pozice vysoko přestřelil. Mezi tři tyče se nevešla ani střela Malaty ze 79. minuty, která pro změnu skončila metr vedle. V 85. minutě zahrávali domácí rohový kop, na který si na přední tyči naskočil střídající Vícha a přesnou hlavičkou srovnal – 2:2. Závěr utkání se přeléval ze strany na stranu, žádný z týmů už ale nedokázal ani přes řadu nebezpečných akcí či standardních situací strhnout vítězství na svoji stranu.

 



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): S výsledkem spokojený nejsem, ale vzhledem k vývoji zápasu bod bereme. Hrál se fotbal nahoru dolů a i soupeř si vytvořil své příležitosti. Zisk sedmi bodů z anglického týdne splnil naše očekávání.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - D. Bača [-] (82. O. Vícha [-] ) , O. Košík [-] , P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] - M. Žák [-] (55. P. Ošmera [-] ) , L. Zbytovský [-] , R. Blažíček [-] (55. L. Michal [-] ) , K. Skalník [-] - M. Skalník [-] , M. Dočekal [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] (34. D. Moučka [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (81. T. Buršík [-] ) , R. Buchta [-] , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 90. L. Zbytovský - 38. M. Kugler , 41. J. Krejčí , 69. P. Malata , 77. J. Zádrapa .
Hráči zápasu: K. Skalník - P. Malata .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Švehla Marek - FABEŠ Roman, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Landori
Tip experta: výhra domácích

Moje Vrchovinka je v herní pohodě a momentálně jsme na vítězné vlně. Na druhou stranu nás teď trápí marodka a Rosice jsou kvalitní soupeř. Věřím, že se s tím popereme a fanoušci nás podrží jako vždycky. Věřím, že neprohrajeme!

Tip: remíza

Tip: výhra domácích