0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

24.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš ukončila nepříznivou sérii


Branky


6

Velké Bíteši se na jaře nedaří a svoji nepřznivou sérii chtěla ukončit na půdě poslední Třebíče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Střelecký půst Velké Bíteše  se nakonec zastavil těsně pod hranicí 300 minut a ukončil jej Ryan Whittingham, který po standardní situaci a následné skrumáži v 5. minutě zápasu dokázal dostat míč za záda brankáře domácích Rychetského - 0:1. Domácí tým svým výkonem "potvzoval", proč je na posledním místě tabulky, ale hosté dlouho nedokázali svůj trvalý herní tlak přetavit v další branky. Šancí bylo požehnaně, v první půli už ale hosté cestu do branky domácích znovu najít nedokázali.
 

Pohl s Juříčkem pečetili výhru Bíteše

Ve druhé půli pak ale konečně přišlo do hostujících řad uklidnění, které po dalších neproměněných šancích přinesla branka Jana Pohla v 63. minutě, která padla opět po standardní situaci - 0:2. Definitivní jistotu a razítko na tři důležité body do tabulky pak dal zásah domácími hráči trestuhodně neobsazeného Tomáše Juříčka čtvrthodinu před koncem - 0:3. Trefili se tedy oba útočníci, což je před následujícím domácím "zápasem roku" proti Strání velmi důležité. V tabulce se hosté díky výhře dostali právě před svého budoucího soupeře, který po dvou domácích výhrách v řadě tentokrát prohrál 1:4 na hřišti v Šumperku.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Zápasy se rozhodují v šestnáctce a tam jsme naivní. Máme mladý tým, který se těžko vyrovnává s mužským fotbalem. Stačil na nás jeden robustnější útočník. Jsme slabí v produktivitě a pak dostaneme góly. Je to každý zápas stejné.

FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Byli jsme si vědomi důležitosti utkání, a tak kluky viditelně trochu svazovala nervozita. Domácí měli asi jen jednu vážnější příležitost, my mnohem víc, ale prostě jsme je zase neproměňovali. Nakonec jsme však nějaké branky dali.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - A. Macek [-] (78. D. Doležal [-] ) - P. Novák [-] , R. Bence [-] , A. Suchna [-] (60. J. Pecka [-] ) , F. Krula [-] , A. Yacoubou [-] , P. Florián [-] , S. Thomas [-] , A. Beránek [-] , L. Karásek [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , J. Pokorný [-] , O. Halas [-] (46. R. Novotný [-] ) , T. Mrňa [-] - J. Chlup [-] , M. Ivančík [-] (64. O. Mucha [-] ) , R. Whittingham [-] , L. Daněk [-] - T. Juříček [-] (84. D. Strangio [-] ) , J. Pohl [-] -

ŽK: 61. P. Novák - 55. M. Ivančík , 59. R. Whittingham .
Hráči zápasu: R. Whittingham , J. Pohl .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: LIŠKA Petr - KOLÁČEK Jan, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: David Landori
Tip experta: remíza

Třebíč se trápí už dlouho a Velká Bíteš na tom není o moc lépe. Pro diváka ne moc atraktivní fotbal s nízkým počtem gólů, jestli vůbec nějakým. Remíza.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů