1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav veze body z Blanska


Branky


11

Blansko doma prohrálo s Břeclaví, která tak získala důležité body a posunula se do středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Blansko chtělo potvrdit čtyři body, které si dovezlo ze dvou zápasů venku. Břeclav nevyhrála pět venkovních zápasů v řadě, a to chtěla zlomit právě na stadionu Blanska.

 

Domácí nastoupili do utkání velmi vlažně a v 18. minutě za to byli potrestáni. K centru z levé strany se dostal Matěj Kriston a nedůslednosti v domácích obranných řadách využil kanonýr Petr Musil - 0:1. Poté se hosté zatáhli a spoléhali na pevnou defenzivu, s níž měli domácí velké problémy. Blanenští se sice dostali k několika rohům a standardních situací. Do výraznější šance se ale nedostali a do kabin tak odcházeli s jednogólovým mankem.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se nezlepšili ani ve druhém poločase. Hosté si hlídali náskok a trpělivě čekali na své šance. V 68. minutě přišla chyba domácích ve středu hřiště, hosté podnikli rychlý protiútok a na jeho konci byl skórující Matěj Kriston - 0:2. Domácí se nakonec dočkali čestného úspěchu, ale branka přišla až ve druhé minutě nastaveného času. Závěrečný tlak korunoval přesnou hlavičkou po standardní situaci Dominik Bokůvka - 1:2. Na srovnanání skóre už domácím nezbyl čas. 

 

Blansko čeká v týdnu těžký zápas v Rosicích. Břeclav má ve středu volno.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Martin Maša (trenér): Utekl nám začátek zápasu. Dostali jsme braku, hosté zalezli a my jsme se k nim dostávali hrozně těžko. Ve druhém poločase jsme měli územní převahu, ale chybí nám větší hlad po gólech. Musíme bojovat a dát do hry srdíčko, pak přijde fotbalovost, obráceně to nefunguje.

MSK Břeclav
David Pazdera (trenér): Byli jsme na domácí dobře připraveni, když jsme hráli ze zabezpečené obrany na brejky. Poté, co v první půli domácí vystřídali, tak jsme měli drobné problémy, ale do šancí jsme je nepouštěli. Hráli jsme tak, jak bychom chtěli venku hrát.



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - D. Bokůvka [-] , V. Bárta [-] , P. Imramovský [-] (31. J. Trtílek [-] ) , P. Gromský [-] , J. Šplíchal [-] - F. Kuldan [-] , J. Kratochvíl [-] (70. J. Pšikal [-] ) - T. Sodomka [-] (70. D. Šmerda [-] ) , R. Dvořák [-] - T. Feik [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - J. Dobšíček [-] , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , T. Trčka [-] , J. Fiala [-] , L. Víger [-] (86. A. Bařina [-] ) , M. Kriston [-] (79. M. Wallisch [-] ) , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] (90. I. Serafin [-] )

ŽK: 58. T. Feik - 26. L. Ianosteac , 53. M. Kriston , 90. J. Hloch .
Hráči zápasu: M. Kriston .
Počet diváků: 219. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - MALČÁNEK Václav, ZAVŘEL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Čížek
Tip experta: remíza

Remíza. Oba týmy mají velkou kvalitu a skončí to remízou.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích