Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání rozdrtilo Havlíčkův Brod


Branky


7

V záchranářském duelu se zrodil nečekaný debakl, který si ze Strání odvezl Havlíčkův Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Strání potřebovalo potvrdit cenný bod z Velké Bíteše. Na maldý tým Havlíčkova Brodu padla deka a poslední tři zápasy při hrozivém skóre 3:15 prohrál. 

 

Hostům vůbec nevyšel vstup do zápasu. Už v 7. minutě se k přímému volnému kopu postavil Pilka a jeho centr propadl k zadní tyči Kubátovy branky - 1:0. O deset minut poozději se po krásné průnikové přihrávce objevil sám před hostující bránou Copko a tvrdou ránou zvýšil na 2:0. Hosté se poté dostali do hry, měli míč na kopačkách, ale šance neproměnili. Ty největší měli Polcar s Veselským.

Domácí navyšovali vedení

Druhou půli už měli plně v režii domácí. Hned v 52. minutě se pěknou střelou po akci z levé strany hřiště podruhé v zápase trefil Libor Pilka - 3:0. O čtyři minuty později se prosadil Frühauf, který prošel hostující obranou jako nůž máslem a sám před Kubátem si věděl rady - 4:0. V 68. minutě využil dalšího zaváhání hostující obrany Obiechina - 5:0. Hned po rozehrání domácí znovu rozebrali hostující obranu a Libor Pilka mohl slavit hattrick - 6:0. O dvěminuty později se dočkali brany i hosté, když se trefil Veselský - 6:1. V 75. minutě našel pěkně Obiechina Jumu a bylo to už 7:1. Poslední branku domácích vstřelil v poslední minutě nádherným lobem Obiechina - 8:1.

 

Strání jede v příštím kole do Blanska. Havlíčkův Brod přivítá v derby Ždírec nad Doubravou



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Podle vývoje druhé ligy, kdy asi budou z divize sestupovat tři týmy, je to pro nás megadůležité vítězství. Nedovedu si představit, že by Havlíčkův Brod někoho porazil. Proti nám nastoupil ve zdecimované sestavě, se čtyřmi dorostenci. Byla to střelecká exploze. Střelecky se na jaře trápíme, konečně jsme dali více branek. Snad jsme si nějaké góly nechali i na Blansko. Čekají nás Blansko, Rosice a Třebíč. Ještě potřebujeme vydolovat alespoň sedm bodů.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Rozhodly velké individuality v domácím týmu. Pro nás to byl zápas blbec a domácím do branky spadlo úplně všechno. V defenzivě jsme udělali hrozně moc chyb.



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] , J. Gardian [-] (60. D. Sedláček [-] ) , M. Lorenc [-] (76. O. Čaňo [-] ) - P. Silnica [-] , A. Juma [-] , L. Pilka [-] , P. Obiechina [-] , P. Fruhauf [-] - - D. Copko [-] (58. R. Straňák [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - L. Pártl [-] , K. Pazderka [-] (64. J. Pabousek [-] ) , M. Ondráček [-] , K. Svoboda [-] - J. Henek [-] , L. Peřina [-] , O. Štědrý [-] - M. Veselský [-] , P. Karlík [-] , M. Polcar [-] (56. J. Synecký [-] ) -

ŽK: 31. L. Pártl , 62. K. Pazderka .
Hráči zápasu: D. Copko , P. Obiechina , L. Pilka .
Počet diváků: 263. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - HANÁK Petr, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Lorenc
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás v podstatě zápas o všechno. Věřím, že se na něj dobře připravíme a zvládneme to za tři body.