Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

27.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko přehrálo Strání


11

Blansko potřebovalo doma se Stráním zabrat, a to se povedlo, když domácí zvítězili 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Blansko od vítězství v Šumperku čeká čtyři zápasy na výhru. Strání před týdnem deklasovalo Havlíčkův Brod a poté, co v posledním venkovním zápase získalo první venkovní bod v sezóně přijelo s odhodláním do Blanska.

 

Úvod zápasu se odehrával ve středu pole, kde se odehrával souboj za soubojem. Změnu skóre přinesla 28. minuta, kdy Jiří Kratochvíl z penalty překonal Popelku – 1:0. O dvě minuty později to s hosty vypadalo ještě hůře, jelikož se podruhé trefil Jiří Kratochvíl, který zužitkoval Trtílkův centr z pravé strany – 2:0. Hosty vrátil do hry o důležité body Patrik Frühauf, jenž se v šestnáctce soupeře nejlépe zorientoval po centru od autové čáry – 2:1.

Domácí navyšovali vedení

I druhé půle byla poměrně vyrovnaná a svižná. Začátek ovšem patřil Blansku. Po rychlém brejku se prosadil Jan Trtílek, který tak potrestal zbytečnou ztrátu míče hostů na polovině hřiště – 3:1. Strání ovšem znovu dokázalo zareagovat a vstřelilo kontaktní branku. Přesnou hlavičkou do šibenice po dlouhém autovém vhazování snížil Frühauf a připsal si druhou trefu v zápase – 3:2. Zbytek zápasu byl zajímavý a rušný. Hosté se snažili o vyrovnání a místy protivníka přehrávali. Celek z Uherskohradišťska však přibrzdilo vyloučení stopera Matěje Lorence v 79. minutě. Strání i v deseti mělo dvě obrovské šance. Michael Palík dokonce nastřelil břevno. Na vyrovnání ale hosté nedosáhli. Naopak, při hře vabank do otevřené obrany počtvrté inkasovali. Výhru Blanska pečetil v poslední minutě František Kuldan – 4:2.

 

Strání v příštím kole přivítá Rosice. Blansko čeká zápas ve Ždírci nad Doubravou.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Martin Maša (trenér): Za třicet minut to mohlo být tři nula a mohl být klid. Takto jsme konec poločasu dohráli s odřenýma ušima. Nebyla to herní, ale psychická záležitost. Já jsem sice otázku záchrany nijak nehrotil, ale hlavně mladí kluci důležitost zápasu v podvědomí měli. Odehráli jsme lepší zápasy a prohráli jsme je. Tyto zápasy jsou hlavně o tom, jak je kluci zvládnou v hlavách. Takže tentokrát výjimečně musím vyzvednout i jedince. Na Bártu a Pšikala tato tíha nedolehla, pořád se snažili mladíky vedle sebe povzbuzovat.

FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Přijeli jsme pro bod a můžeme být naštvaní jen sami na sebe, že ho nemáme. Nechali jsme se zbytečně vyloučit a já si myslím, že kdybychom hráli v jedenácti tak bychom tu remízu uhráli. I v deseti jsme nastřelili břevno a měli další vyloženou gólovou šanci. Překvapilo mě, že když domácí vedli o dva góly, tak vždycky viditelně znervózněli. Místo toho, aby si to pohlídali a nás v deseti rozebrali, tak se zbytečně zbavovali balónů a nechali hrát nás



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , P. Gromský [-] (21. P. Imramovský [-] ) , J. Šplíchal [-] - J. Kratochvíl [-] , F. Kuldan [-] - R. Dvořák [-] - J. Pšikal [-] , T. Feik [-] (89. D. Šmerda [-] ) , J. Trtílek [-] (76. T. Sodomka [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] , M. Lorenc [-] , J. Gardian [-] - P. Obiechina [-] , P. Silnica [-] , L. Pilka [-] (42. R. Straňák [-] ) , A. Juma [-] (62. D. Sedláček [-] ) , P. Fruhauf [-] - D. Copko [-]

ŽK: 41. T. Feik , 60. D. Bokůvka , 71. P. Imramovský , 74. J. Pšikal - 47. M. Palík , 66. M. Lorenc . ČK: 79. M. Lorenc .
Hráči zápasu: J. Pšikal , V. Bárta - P. Fruhauf .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: Marek Daniel - LÍKAŘ Petr, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Pohl
Tip experta: výhra domácích

Blansko doma body nerozdává a Strání porazí.

Tip: výhra domácích