0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec s Blanskem bez branek


Branky


12

Do Ždírce nad Doubravou přijelo Blansko a diváci se branky nedočkali. Hostům stačí bod k jistotě záchrany soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Ždírce, který si jarními výkony zajistil klidný střed tabulky, přijelo Blansko. To potřebovalo k jistotě záchrany získat nějaké body. Hostům nakonec v souhře s ostatními výsledky stačil bod za remízu.

 

Ždírec nad Doubravou začal aktivněji, ale série několika standardních situací větší vzruch před brankou hostí nepřinesla. V dalším průběhu prvního poločasu se hra přesunula do středu hřiště a hrálo se pouze od vápna k vápnu. Hosté byli lepší na míči a přesnější v kombinaci, ale domácí obrana fungovala spolehlivě a náznaky šancí blanenských zavčas utnula. První půle tak skončila bezbrankovou remízou.

Ani po přestávce se skóre neměnilo

Druhý poločas se velmi podobal tomu prvnímu. Dlouho se hrálo bez velkých šancí. Ty přinesl až závěr zápasů, kdy měli příležitosti k rozhodnutí domácí fotbalisté. Nejprve sklepl Radek Kolouch míč Lukášovi Mrázkovi, ale situaci skvěl přečetl hostující brankář David Záleský a včasným výběhem zachránil svůj tým od pohromy. Za pár minut se po autovém vhazování objevil sám před blanenskou brankou domácí matador Kolouch, ale z dobré pozice branku vůbec netrefil. Bod hostům zajistil divizní příslušnost i pro příští soutěžní ročník.

Ždírec nad Doubravou čeká v příštím kole těžký zápas na hřišti Rosic. Blansko si v klidu užije domácí zápas s Havlíčkovým Brodem, který bojuje o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Zápas nesl znaky konce sezony. My už se začínáme připravovat na další sezonu, čemuž odpovídaly i některé změny v sestavě. Jsem rád, že se po zdravotních problémech vrátil brankář Pometlo. Bod musí brát oba týmy.

FK Blansko
Martin Maša (trenér): Remíza odpovídá průběhu zápasu. Z naší strany to bylo po taktické stránce dobře zvládnuté utkání a získaný bod nám definitivně potvrdil záchranu. V závěrečné čtvrthodince jsme se snažili držet balon a víc jsme se soustředili na hlídání remízy, protože jsme už znali výsledek ze Šumperka, takže remíza pro nás znamenala jistotu záchrany.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - L. Mrázek [-] , R. Michalec [-] , M. Slavík [-] (68. T. Jiroutek [-] ) , P. Kučera [-] , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] (61. J. Veselský [-] ) , R. Kolouch [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , J. Málek [-]

FK Blansko
D. Záleský [-] - V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , J. Šplíchal [-] - F. Kuldan [-] (88. T. Sodomka [-] ) , J. Kratochvíl [-] (83. L. Chloupek [-] ) - R. Dvořák [-] - P. Imramovský [-] , J. Pšikal [-] , T. Feik [-] , J. Trtílek [-] (69. D. Šmerda [-] )

ŽK: 23. P. Klimeš , 48. R. Michalec , 83. P. Kučera .
Hráči zápasu: J. Málek , J. Novotný - R. Dvořák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kaloč Radim - BEBENEK Petr, NÁPRAVNÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Doma jsme silní a i když Blansko posílilo o koně z Tišnova, tak to u nás schytá a vyhrajeme tradičně 1:0.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích