0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš překvapila v Polné


Branky


12

Do Polné přijela o záchranu bojující Velká Bíteš, který zápas jasně ovládla a veze si domů klíčové tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

V Polné, která se pohybuje v klidných vodách tabulky se představila Velká Bíteš, která bojuje se Stráním a Havlíčkovým Brodem o záchranu divizní soutěže.

 

Hosté si nic nekomplikovali a hráli jednoduchý fotbal. Dlouhými nákopy se snažili hledat své útočníky, kteří měli výškovou převahu nad domácí defenzivou. Domácí naopak hráli komplikovaně. Navíc jim v nedělním odpoledni zvlhl střelecký prach. Nejprve Marka Šerého vychytal Matiášek, chvíli na to Jaroslav Kubec ve velké šanci vůbec netrefil branku. Hosté otevřeli skóre ve 13. minutě, když si po dlouhém pasu zpracoval míč Richard Novotný, uvolnil se a střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení - 0:1. Skóre mohli navýšit Pohl i Juříček, ae branky nedali. Změna skóre tak přišla až ve 39. minutě, kdy Pohlovu přihrávku zužitkoval Ryan Whittingham a hosté vedli o dva góly - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Domáci spalovali své šance i po poločasové pauze. Jiří Fadrný v dobré pozici přestřelil a stejně se vedlo i Šerému. V 55. minutě přetlačil domácího beka Jan Pohl a střelou o tyč zvýšil vedení hostů - 0:3. Poté mohl vedení hostů zvýšit Whittingham, lale proti jeho střele se blýskl domácí brankář Rychtecký. Když v závěru hosté ještě dvakrát orazítkovali břevno domácí brány, tak je to nemuselo mrzet, jelikož třemi body udělali rázný krok k záchraně soutěže.

 

O záchranářskou jistotu bude hrát Velká Bíteš doma s Břeclaví. Polná jede do Třebíče.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Až na úvodních deset minut jsme byli horším týmem. Neměli jsme odražené balony a často jsme ztráceli jednoduché míče. Prohráli jsme naprosto zaslouženě.

FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Vyšlo nám to, s čím jsme do zápasu šli. Konečně se nám dařilo i střelecky. Ve druhém poločase nás Polná zatlačila, ale třetí branka zápas rozhodla.



Sestavy


Slavoj Polná
S. Rychtecký [-] - J. Holub [-] (73. T. Válek [-] ) , J. Bajer [-] , M. Šerý [-] , J. Caha [-] (54. J. Hrdlička [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] (41. M. Pecina [-] ) , J. Klíma [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - J. Pokorný [-] (60. O. Mucha [-] ) , T. Mrňa [-] , L. Kopáček [-] - L. Daněk [-] , J. Chlup [-] , R. Novotný [-] (73. M. Knos [-] ) , M. Ivančík [-] , R. Whittingham [-] - T. Juříček [-] , J. Pohl [-]

ŽK: 39. J. Fadrný , 56. D. Čížek , 64. J. Kubec .
Hráči zápasu: J. Pohl , R. Whittingham , L. Kopáček .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Lukašík Petr - DUDEK Matěj, NIEDERLE Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra hostů

Domácí mají lepší kádr, ale tady jde o padáka a rozdíly se mažou. Bíteš potřebuje body k záchraně.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích