Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina oslavila postup výhrou nad Třebíčí


Branky


12

Vrchovina nastupovala do duelu jako vítěz soutěže a své prvenství stvrdila šesti brankami do sítě Třebíče. Čtyřmi góly se blýskl Kamil Skalník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vrchovina měla po sobotní ztrátě Žďáru jistotu prvenství v soutěži a mohla si tak před 412 diváky oslavu postupu v domácím zápase s beznadějně poslední Třebíčí.

 

Domácí otevřeli skóre hned v 5. minutě, když se z hranice velkého vápna trefil přesněk tyči z otočky Kamil Skalník - 1:0. Ve 26. minutě hosté srovnali. Nedůraz domácí obrany po dlouhém nákopu potrestal střelou do protipohybu gólmana Šmídy Bence - 1:1. Domácí si své vedení vzali zpět ve 44. minutě. Po faulu na Zbytovského proměnil penaltu Kamil Skalník - 2:1.

Domácí navyšovali vedení

V 54. minutě vybídl Zbytovský ke střele Kamila Skalníka, ten povrdil svoji střeleckou potenci a připsal si hattrick - 3:1. V 61. minutě utkání centr Dočekala prošel a na zadní tyč, kde byl zcela osamocený Michal Skalník a do prázdné brány zvýšil náskok domácích - 4:1. V 68. minutě domácí dvoje Kamil Skalník - Lukáš Michal rozebrala obranu Třebíče. Druhý jmenovaný v jasné šanci ještě vylepšil pozici Skalníkovi, který si připsal čtvrtou branku v zápase - 5:1. V závěru zápasu se ještě k centru z pravé strany dostal Lukáš Michal a zcela neobsazený Lukáš Smetana uzavřel skóre zápasu - 6:1. Hned na to mohly naplno vypuknout oslavy postupu do MSFL.

 

Vrchovina má v příštím kole volno. Třebíč přivítá Polnou.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Kamil Skalník ukázal, že je opravdovým tahounem mužstva. První půli hráli hosté dobře, ale ve druhém poločase šlo o jednoznačnou záležitost. Zápas jsme chtěli vyhrát a dát hodně gólů. Chtěli jsme potěšit početnou diváckou kulisu. Pocity po postupu jsou příjemné, ale čeká nás těžká fuška, abychom ve třetí lize nedělali ostudu. MSFL si určitě vyzkoušíme, o tom už jsme byli nějaký čas rozhodnuti.

HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Odehráli jsme dobrý první poločas, ale bohužel jsme na jeho konci dostali gól z penalty. V této soutěži se zápasy lámou po hodině hry, a to se potvrdilo i tentokrát. Už jsme nebyli tak organizovaní a toho domácí využili. A že jsme odpadli fyzicky? Někteří hráči chodí i za dorost a dopoledne hráli zápas v Jihlavě.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , P. Duda [-] (71. P. Prokopec [-] ) , O. Vícha [-] , L. Smetana [-] - L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , L. Wolker [-] (68. D. Bača [-] ) - M. Dočekal [-] (61. P. Ošmera [-] ) , M. Skalník [-] , L. Michal [-]

HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - A. Macek [-] (59. D. Doležal [-] ) - R. Bence [-] , A. Suchna [-] , F. Krula [-] , L. Karásek [-] , P. Florián [-] , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , R. Houser [-]

ŽK: 85. L. Karásek .
Hráči zápasu: M. Skalník , K. Skalník - M. Rychetský .
Počet diváků: 412. Rozhodčí: FABEŠ Roman - ROSICKÝ Jakub, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Tohle je jen otázka, kolikrát se budou domácí radovat z gólů. Tipuji 5:0.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích